autovit.ro

Opel/Vauxhall prezintă planurile de viitor

Live: Michael Lohscheller, CEO Opel/Vauxhall, și Carlos Tavares, președintele consiliului director al Grupului PSA, explică planurile de viitor.

Opel/Vauxhall își prezinta planurile de viitor joi, 9 noiembrie. Conferința de presă va fi transmisă în direct, prin streaming live la ora 9:15. Michael Lohscheller, CEO Opel/Vauxhall, va prezenta conținutul planurilor de viitor împreună cu Carlos Tavares, președintele consiliului director al Grupului PSA. Obiectivul este revenirea sustenabilă pe profit. Toate informațiile suplimentare pot fi găsite pe această pagină de internet, unde poate fi urmărită în direct și prezentarea:

Pot fi urmărite știri transmise în timp real și secvențe video din conferința de presă pe Twitter la @OpelNewsroom. În plus, conferința de presă va fi disponibilă online și pe Opel-Blog și pe canalul YouTube Opel. Toate informațiile referitoare la această prezentare a planurilor de viitor, alături de declarațiile lui Michael Lohscheller, CEO Opel/Vauxhall, pentru radio și televiziune se vor regăsi pe pagina de internet media Opel. De asemenea, pot fi transmise întrebări folosind formularul Q+A de sub fereastra pentru streaming live.

Opel/Vauxhall face parte din Grupul PSA de la 1 august. Cele două companii lucrează împreună din anul 2012. Până în prezent, în urma colaborării au fost realizate patru autovehicule Opel. Două modele noi din clasa crossover, Opel Crossland X și noul Opel Grandland X SUV se găsesc deja în reprezentanțele Opel. Succesorul autovehiculului comercial Opel Combo va fi lansat pe piață în 2018, iar următoarea generație a celui mai bine vândut model, Opel Corsa, va fi prezentată în 2019.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)