autovit.ro

(P) Anvelopa Bridgestone Turanza T005 a fost aleasă ca echipare de serie pentru noul model Audi A7 Sportback

Bridgestone Turanza T005, anvelopa de vară ce oferă performanțe excelente pe suprafețe ude a fost aleasă ca echipare de uzină pentru noul model Audi A7 Sportback.

Audi, unul dintre cei mai importanți producători de automobile premium, a ales să își pună logo-ul AO (Audi Original) pe anvelopa Bridgestone Turanza T005. Performanta anvelopă de vară ce folosește tehnologia NanoPro-Tech a devenit astfel echipare de uzină pentru noul model Audi A7 Sportback.

Viitorii clienți Audi care vor alege modelul A7 Sportback se vor putea bucura și de performanțele anvelopelor Turanza T005. Gama de dimensiuni aleasă pentru noul Audi A7 Sportback variază între 17 și 21 inch, în funcție de nivelul de echipare.

Cel de la volan va avea astfel control absolut indiferent de condițiile de drum, anvelopele Bridgestone Turanza T005 oferind un feedback excelent și aderență la cel mai înalt nivel.

Mai mult, Bridgestone a integrat și tehnologia B-Silent pentru anvelopele Turanza T005 cu dimensiuni între 19 și 21 inch. Această tehnologie permite reducerea zgomotului la rulare și aduce o creștere a confortului pentru cel de la volan.

“Cu anvelopa Turanza T005, Bridgestone continuă să demonstreze abordarea inovativă a tehnologiilor disponibile pentru pneuri. Anvelopa Turanza T005 permite celui de la volan să rămână permanent în control, indiferent de condițiile suprafeței de rulare. Ca partener de încredere pentru Audi, suntem mândri să vedem că Turanza T005 este anvelopa aleasă ca echipare de uzină pentru noul Audi A7.”, spune Christophe de Valroger, vice-președinte Bridgestone EMEA.

Bridgestone este unul dintre partenerii preferați de către producătorul auto Audi. Anul trecut, Bridgestone a echipat peste 300.000 de automobile Audi din gamele A3, A8, Q2 și Q3.

Pentru mai multe detalii despre anvelopa Bridgestone Turanza T005 vizitați siteul Bridgestone.ro.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)