autovit.ro

(P) Turanza T005 completează gama de anvelope de vară oferite de producătorul Bridgestone

Alături de anvelopele Driveguard și Potenza, Bridgestone Turanza T005 completează gama de anvelope de vară Bridgestone.

Producătorul de anvelope Bridgestone oferă o gamă completă de pneuri de vară, pentru fiecare tip de automobil. Alături de Bridgestone Driveguard, anvelopă ce permite rularea chiar și în caz de perforare și de Bridgestone Potenza, anvelope dedicate automobilelor performante, Bridgestone a lansat în toamna anului trecut anvelopa Turanza T005, un pneu de vară ce oferă performanțe excelente mai ales pe carosabil ud.

Lansarea anvelopei Turanza T005 a avut loc în cadrul unui eveniment de prezentare desfășurat în Grecia. Cei prezenți au putut încerca noua anvelopă pe suprafețe ude, la volanul câtorva modele de automobile de ultimă oră ca noul Mercedes-Benz C-Klasse și Volkswagen Golf 7.

Modelul Bridgestone Turanza T005 înlocuiește modelului Turanza T001. Noua anvelopă a fost dezvoltată și produsă în Europa pentru a oferi celor de la volan performanțe îmbunătățite pe carosabil umed și o economie de carburant mai bună. Anvelopa Bridgestone Turanza T005 este disponibilă în cele mai uzuale dimensiuni, iar până în 2019 va fi disponibilă în 140 de dimensiuni acoperind gama de jante de la 14 la 21 inch.

„Noile anvelope de vara Bridgestone Turanza T005 sunt un produs central în portofoliul Bridgestone cu o acoperire semnificativ mai mare a cererii. În dezvoltarea sa nu a fost omis niciun aspect: am analizat nevoile de consum foarte atent și apoi am produs o anvelopă care să răspundă acestor așteptari. Bridgestone Turanza T005 asigură controlul deplin al șoferilor, în special pe carosabil ud.“, spune Jakob Ronsholt, Director General pentru Produse si Strategii la Bridgestone EMEA.

Pentru mai multe detalii despre anvelopa Bridgestone Turanza T005 vizitați siteul Bridgestone.ro.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)