autovit.ro

Paradoxul sansei lui Nick Heidfeld

Daca e sa ma luati repede si ma puneti sa rostesc numele unor piloti de Formula 1, primii sunt Lauda, Senna, Schumacher, Villeneuve sr., Prost. Imi mai dati timp si vorbesc de Webber, Alesi, Mansell, Arnoux. Dupa o cafea buna pot sa-i scot din strafundurile memoriei pe Irvine, Rindt, Fangio sau Reutemann, insa la Heidfeld nici prin gand nu-mi trece sa fac vreo referire.
Neamtul Nick a reusit sa nu impresioneze multa lume in aparitiile lui pe circuite, cu exceptia lui Norbert Haug care a crezut in el la un moment dat cand a si castigat campionatul de Formula 3000.
In Marele Circ singurul care a avut ceva concret de castigat de pe urma germanului a fost Sir Franck Williams, pentru care Heidfeld a obtinut un pole in cursa de casa.
Apoi s-a accidentat la ghidonul unei motociclete si a trebuit sa priveasca restul sezonului la televizor. Suna cunoscut?
Acum el revine in Formula 1 la echipa Lotus Renault unde il va inlocui pe Robert Kubica, accidentat recent intr-un raliu din Italia.

Evident ca nu sunt conditiile optime pe care si le doreste un pilot la revenirea in sport, insa pentru cineva care a cunoscut si reversul medaliei, este un paradox mai mult decat interesant, mai ales ca el si Kubica au fost adversari redutabili pe vremea – nu foarte indepartata-, cand erau coechipieri la BMW.

Deci, Nick, last chance to shine?

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)