autovit.ro

Peste 60.000 de utilizatori de iPhone si iPad folosesc aplicatia Autovit.ro

La aproximativ 6 luni distanta fata de momentul introducerii unui upgrade major, aplicatia IOS Autovit.ro a fost dowloadata si este utilizata in acest moment de peste 60.000 de useri.

Dupa ce v-am prezentat cifrele record de audienta pe care site-ul nostru le-a contabilizat in prima luna a anului 2013, astazi va anuntam ca si aplicatia IOS Autovit.ro pentru iPhone si iPad a cunoscut o crestere semnificativa a numarului de useri.

Conform instrumentului de masurare Distimo Monitor, peste 60.000 de utilizatori posteaza anunturi de vanzare ori isi cauta masina potrivita prin intermediul aplicatiei IOS Autovit.ro.

Va reamintim ca Autovit.ro beneficiaza si de o versiune a aplicatiei nativa pentru iPad, o premiera pentru piata anunturilor auto din Romania.

Pe langa posibilitatea publicarii unui anunt direct de pe telefonul mobil sau tableta, aplicatia IOS Autovit.ro ofera si alte facilitati precum calculator pentru taxa auto si statistici de pret, instrumente deosebit de utile care influenteaza decisiv decizia de cumparare/ vanzare.

De asemenea, userii isi pot promova rapid anuntul prin retelele de socializare Facebook sau Twitter si chiar pot distribui anuntul prin email sau SMS.

Mai trebuie sa stiti ca un anunt postat prin intermediul aplicatiei iOS are acelasi pret ca si pe site. Aplicatia permite postarea si gestionarea unui numar nelimitat de anunturi atat de persoane fizice cat si de dealeri auto. Mai multe detalii puteti gasi pe pagina dedicata: http://www.autovit.ro/mobil

Voi v-ati instalat aplicatia IOS Autovit.ro? Cum vi se pare?

3 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)