autovit.ro

Peugeot 108 facelift: cel mai mic membru al gamei primește o serie de îmbunătățiri

Francezii de la Peugeot au adus o serie de îmbunătățiri celui mai mic model din gamă: Peugeot 108. Noul model are acum sistem de infotainment modern și un motor mai puternic.

Peugeot a prezentat oficial noul model 108 facelift. Cel mai model din gama constructorului francez se prezintă acum cu o serie de modificări menite a îl face mai bun. Motorul de 1.0 litru cu trei cilindri este acum mai puternic, oferind 72 CP în loc de 68. Creșterea puterii a fost obținută prin adoptarea unui noi sistem de injecție. Noul motor este asociat cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte sau o cutie pilotată cu padele pe volan.

Două noi culori pentru caroserie au fost adăugate în ofertă: Cavi Blue și Green Fizz. Iar pentru versiunea cu soft-top, acesta poate fi ales în trei culori noi diferite: Green Fizz, Jeans și Black.

Grupul PSA a lucrat și la lista de dotări pentru noul Peugeot 108 facelift. Acum, cel mai mic model din gama Peugeot poate fi comandat cu sistem infotainment ce suportă tehnologile MirrorLink, Apple CarPlay și Android Auto.

Ecranul amplasat pe consola centrală este acum tactil. În plus, noul model are disponibile sistemele Active City Brake ce poate preveni o coliziune iminentă și Lane Departure Warning, sistem ce îl avertizează pe cel de la volan în cazul părăsirii accidentale a benzii de rulare.

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)