autovit.ro
B SECTIUNI

Poliția italiană va folosi un Lamborghini Huracan de 610 CP

Poliția italiană a primit un al doilea exemplar al supercarului Lamborghini Huracan. Puternicul automobil va fi folosit de către forțele de ordine din Italia pentru patrulare și transportul unor urgențe medicale.

Lamborghini a livrat un nou exemplar al supercarului Huracan către Poliția Italiană. Modelul special pregătit se numește Huracan Polizia și a fost înmânat de către Stefano Domenicali, președinte și CEO Automobili Lamborghini.

lamborghini-polizia-1

Acest al doilea exemplar va fi folosit de către divizia de poliție autostrăzi din Bologna pentru patrulare, dar și pentru operațiuni medicale de urgență ca de exemplu transportul de sânge sau organe. Primul exemplar Lamborghini Huracan este operat de divizia similară din Roma. Colaborarea dintre Lamborghini și Poliția italiană este mai veche, în 2009 un exemplar Lamborghini Gallardo a fost folosit pentru aceleași îndatoriri. Modelul Lamborghini Gallardo Polizia este expus acum în muzeul forțelor de ordine din Roma.

lamborghini-polizia-3

Noul Lamborghini Huracan Polizia este vopsit în culorile tradiționale ale poliției italiene (police medium blue) și este echipat cu un propulsor V10 aspirat ce produce 610 cai putere. Locul pasagerului a fost echipat cu o serie de dotări specifice automobilelor de poliție: computer, radio VHS și echipament video de înregistrare.

lamborghini-polizia-6

Pentru a se putea achita de îndatoririle medicale de urgență, spațiul pentru bagaje din față a fost modificat și este acum un compartiment refrigerat special dotat pentru trasportul de organe pentru transplant. Modelul Huracan Polizia este dotat și cu un defibrilator, ce poate fi folosit în situații de urgență.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)