autovit.ro

Porsche 911 Carrera T este cea mai nouă versiune din gama constructorului german

Porsche nu își uită clienții care își doresc un automobil pur, fără prea multe gadgeturi electronice. Inspirat de clasicul 911 T din 1968, Porsche propune o nouă versiune a actualului 911, numită Carrera T.

Porsche 911 Carrera T este cu 20 de kilograme mai ușor față de versiunea standard a aceluiași model. Diferențiată față de 911 Carrera prin spoilere redesenate precum și logo-ul Carrera T, noul model se adresează celor care își doresc un 911 fără prea multe artificii electronice.

T-ul din denumirea noului model vine de la cuvântul Touring. Porsche a preferat să păstreze același propulsor de 3.0 litri și 370 cai putere ce se găsește și pe modelul Carrera.

Noul model oferă șasiul sport PASM ca dotare standard, iar garda la sol a fost coborâtă cu 20 mm. Levierul cutiei de viteze manuale cu șapte trepte a fost scurtat iar schema treptelor este marcată cu culoarea roșie. Direcția pentru puntea spate este disponibilă ca opțiune pentru versiunea Carrera T.

Porsche a încercat să elimine orice element care aduce kilograme în plus. Luneta și geamurile laterale din spate sunt fabricate din sticlă cu greutate redusă. Insonorizarea fonică a fost redusă tot pentru a reduce greutatea totală a mașinii. De asemenea, s-a renunțat la scaunele din spate și la sistemul Porsche Communication Management (PCM). Aceste ultime două elemente pot fi adăugate pe mașină fără nici un cost suplimentar.

Performanțele au fost îmbunătățite față de versiunea 911 Carrera. Carrera T accelerază de la 0 la 100 km/oră se face în 4,5 secunde, iar în versiunea echipată cu cutie automată PDK, sprintul până la 100 km/oră este efectuat în 4,2 secunde. Viteza maximă este de 290 km/oră.

Rezultatul acestei diete este un automobil de 1,425 kilograme. Noua versiune Porsche 911 Carrera T va fi disponibilă începând cu luna ianuarie 2018, iar prețurile pentru piața din Germania încep de la 107.500 euro.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)