autovit.ro
B SECTIUNI

Porsche introduce versiuni noi pentru modelele gamei 718: Cayman T și Boxster T

Porsche a adaugat o versiune nouă în gama modelelor 718. Atât Cayman cât și Boxster primesc versiunea T ce oferă un stil minimalist, dar cu accent pe latura sportivă.

Porsche a prezentat oficial cea mai nouă versiune pentru modelele din gama 718. Numite 718 Cayman T și 718 Boxster T, cele două noi modele combină motorizarea de bază cu elemente sportive oferite de obicei pe modelele de top.

Inspirația pentru noua versiune minimalistă vine de la modelului 911 T din 1968. Porsche îmbină astfel motorul cu patru cilindri boxer turbo de 2.0 litri de 300 CP și 380 Nm cu un pachet extins de echipare ce include jante de aliaj de 20 inch, șasiu sport PASM cu gardă la sol redusă cu 20 mm, cutie de viteze manuală cu schimbător mai scurt și pachet Sport Chrono. Cutia de viteze manuală are șase trepte, iar alături de ea, Porsche oferă și diferențialul blocabil pentru puntea spate. Opțional se poate alege cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj PDK.

Litera T adăugată denumirii modelului vine de la cuvântul ”Touring”. Porsche a dorit să amplifice plăcerea de a conduce, noua versiune fiind gândită pentru drumurile virajate din afara orașelor.

Deși sunt echipate cu cel mai mic motor boxer pe benzină, noile versiuni pot accelera de la 0 la 100 km/oră în 5.1 secunde. Pentru modelele echipate cu cutie de viteze automată PDK, accelerația până la 100 km/oră se face în 4.7 secunde.

Pentru a sublinia purismul versiunilor 718 T, Porsche a eliminat ecranul sistemului infotainment, lăsând în loc un spațiu de depozitare. Dacă clienții nu vor să renunțe la el, acest element poate fi comandat gratuit.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)