autovit.ro
B SECTIUNI

Primele imagini cu noul Mini John Cooper Works GP în acțiune pe Nurburgring

Mini a profitat de cursa de 24 de ore de la Nurburgring pentru a prezenta primele imagini cu cel mai puternic model din gama sa: John Cooper Works GP.

Mini a publicat primele imagini cu o versiune prototip a modelului John Cooper Works GP în acțiune pe circuitul german Nurburgring. Mini John Cooper Works GP va deveni cel mai puternic model din gama Mini cu peste 300 CP și va fi produs în doar 3.000 exemplare.

Anunțat încă din toamna anului 2017 când Mini a prezentat conceptul John Cooper Works GP, noul model va debuta oficial în curând. Sub capota modelului Mini John Cooper Works GP se ascunde propulsorul turbo de 2.0 litri.

Este același propulsor ca și cel folosit de modelele Mini Clubman John Cooper Works și Mini Countryman John Cooper Works. Pentru aceste două modele, propulsorul oferă ce oferă 306 CP și 450 Nm. Pentru viitorul Mini John Cooper Works GP, cel mai probabil performanțele vor fi îmbunătățite.

Noul model va intra în producția de serie în 2020, modelul fiind în ultimele faze de testare înainte de producție.

Modelul Mini John Cooper Works GP face parte din gama producătorului britanic încă din 2006, în timp ce a doua generație a fost lansată în 2012. Ambele versiuni au fost fabricate în doar 2.000 exemplare.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)