autovit.ro
B SECTIUNI

Producătorul german de autovehicule comerciale MAN adaugă un van în gama de modele: MAN TGE

Producătorul german de autovehicule comerciale MAN este cunoscut pentru gama sa de autocamioane și autobuze. Mai nou, MAN a adăugat în gamă și o autoutilitară numită TGE.

Noul van MAN TGE împarte aceeiași platformă cu modelul Volkswagen Crafter. Cele două modele sunt practic similare, în afara logo-urilor. MAN face parte din grupului Volkswagen, iar oficialii grupului au decis că piața autoutilitarelor ușoare este în creștere, prognozând o urcare cu 10% a pieței în următorii trei ani.

Ca orice utilitară veritabilă noul MAN TGE este disponibil în trei versiuni de lungime de la șase metri la 7.4 metri. Sunt disponibile două variante de ampatament, iar masa totală autorizată variază de la 3.0 la 5.5 tone.

Pentru motorizare, MAN a apelat la un propulsor de 2.0 litri turbodiesel disponibil în patru versiuni de putere. Versiunea de bază are 102 CP și 280 Nm. Urmează versiuni de 122 CP (300 Nm), 140 CP (340 Nm) și 177 CP (410 Nm). Motorizările pot fi asociate cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau o cutie automată cu opt trepte. MAN TGE poate fi comandată cu tracțiune față, spate sau integrală.

Pe lângă variantele diferite de ampatament și lungime, viitorii clienți pot alege dintre trei variante de caroserie: van, combi sau autoșasiu. Noul model vine și cu o listă complete de sisteme de siguranță. Ca dotare de serie, MAN TGE este echipat cu Emergency Brake Assist, sistemul ce acționează automat frânele în cazul unui impact iminent.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)