autovit.ro

Programul Mercedes-Benz pentru autoturisme rulate

Disponibil la dealerii autorizati Mercedes-Benz, programul ProvenExclusivity ofera garantia calitatii unei game variate de autoturisme rulate Mercedes-Benz. Acestea au o vechime de maximum 6 ani, un rulaj de cel mult 150.000 de km, revizii la zi, istoric cunoscut si certificat, sunt foarte bine intretinute si nu au fost implicate in accidente majore.

Fiecare autoturism rulat Mercedes-Benz trece printr-o serie de peste 200 de puncte de inspectie si verificare iar inlocuirea pieselor, acolo unde este cazul, se face doar cu piese originale. Pentru aceste autoturisme nu sunt necesare revizii in urmatoarele 6 luni sau 10.000 de km.

Garantie

Fiecare autoturism certificat ProvenExclusivity se bucura de garantie valabila pentru 12 luni de la data vanzarii fara limita de kilometri, valabila pe tot teritoriul UE.

Servicii de mobilitate

Autoturismele  Mercedes-Benz rulate, certificate ProvenExclusivity beneficiaza si de serviciile de mobilitate Mobilio sau Mobilio Life, in functie de data primei inmatriculari. Mai multe detalii pe site-ul oficial Mercedes-Benz.

Mercedes benzFinantare

Cei care opteaza pentru serviciile de finanțare dedicate puse la dispoziție de Mercedes-Benz Financial Services, beneficiază de suport financiar imediat, bazat pe un sistem decizional rapid și pot conduce mașina pe care o doresc in cel mai scurt timp.

Test-drive

Orice autoturism rulat certificat ProvenExclusivity aflat in stocul Centrele Autorizate de Vânzări poate fi testat intr-un termen de 24 de ore de la solicitare.

Posibilitatea de schimbare

Daca, dupa achizitionare, clientul considera ca nu a facut cea mai buna alegere, in termen de 10 zile poate inlocui autovehiculul cumparat cu alt autoturism de aceeasi valoare sau cu unul avand o valoare superioara.

Trade-in & Buy-back

Personalul din Centrele de Vanzari si Service Mercedes-Benz va efectua o evaluare a masinii detinute in prezent si a pretului de vanzare. Un autoturism certificat ProvenExclusivity se poate achizitiona rapid, lasand ca avans autoturismul detinut.

Daca vrei sa simti si tu placerea de a conduce un Mercedes-Benz, contacteaza cel mai apropiat Centru Autorizat!

 

14 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)