autovit.ro

Recomandări Autovit.ro pentru siguranța dumneavoastră

Recomandările Autovit.ro

În această perioadă, mai mult ca oricând, se recomandă reducerea contactelor socialelimitarea interacțiunilor umane și luarea măsurilor recomandate de autorități pentru prevenirea infectării cu noul Coronavirus.

Rolul nostru principal rămâne cel de a conecta oamenii în fiecare zi, însă sănătatea și bunăstarea clienților și utilizatorilor noștri în această perioadă este o prioritate.

Vă recomandăm să mutați vizionările de mașini în mediul online: apeluri video, trimiterea de imagini. De asemenea, recomandăm folosirea funcționalității de adăugare a unei prezentări video în anunț. V-am pregătit un ghid pentru realizarea de prezentări video si adăugarea acestui video în anunț.

Faceți vizionări fizice DOAR în cazul în care este absolut necesar. De exemplu, clientul are nevoie de achiziția urgentă a unei mașini pentru că nu mai poate folosi transportul public pentru a ajunge la locul de muncă.

Am pregătit o serie de recomandări în cazul în care este absolut necesară vizionarea fizică.

  • Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități și folosiți masca de protecție doar în cazul în care aveți simptome de gripă sau răceală.
  • Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane.
  • Oferiți cât mai multe informații telefonic, prin e-mail sau conferință video celor interesați de achiziția unei mașini.
  • Puneți la dispoziție copii sau scanări ale documentelor mașinilor oferite spre vânzare.
  • Programați vizionările sau test-drive-urile în așa fel încât clienții să nu se intersecteze și să intre în contact unii cu ceilalți.
  • Păstrați o distanță semnificativă, de minimum 1,5 metri, față de celelalte persoane în timpul negocierilor/discuțiilor.
  • Dezinfectați mașinile care urmează să fie vizionate de clienți sau cele pentru     test-drive.
  • Puneți la dispoziția clienților soluții pentru dezinfectarea mâinilor la urcarea și la coborârea din mașinile oferite spre vânzare.
  • Permiteți celor interesați să facă singuri test-drive cu mașinile oferite spre vânzare pentru a limita perioada și distanța de contact
  • Puneți la dispoziția clienților metode de tranzacționare la distanță, pentru a nu fi nevoiți să folosiți cash.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)