autovit.ro

Recomandări pentru cumpărătorii auto

În această perioadă, este obligatoriu să respectăm măsurile date de autorități și să rămânem în casă pentru prevenirea infectării cu noul Coronavirus.

Sănătatea și bunăstarea clienților și utilizatorilor noștri este o prioritate pentru noi. Pentru aceia dintre voi care folosesc platforma Autovit.ro dorim sa vă facem câteva recomandări pentru desfășurarea activităților în siguranță.

Recomadările noastre:

  • Vizionările de mașini trebuie făcute DOAR în mediul online: apeluri video cu vânzătorii, primirea de imagini de la aceștia.
  • Solicită cât mai multe informații telefonic, prin e-mail sau conferință video și încearcă să validezi ceea ce ai aflat prin verificările online
  • Selectează pe cât posibil anunțuri de la dealeri profesioniști, care pot vinde prin transfer bancar sau alte metode de tranzacționare la distanță, urmând să ridici mașina în momentul în care este permisă deplasarea pentru aceste scopuri. De asemenea, pentru o siguranță mărită, poți selecta anunțuri de la dealerii care oferă garanție.
  • Dacă este absolut necesar să te deplasezi la serviciu cu mașina personală în condițiile permise de autorități, ți-am pregătit câteva reguli de dezinfectare a mașinii. Dezinfează-ți mâinile înainte de a intra în mașină. La ieșirea din mașină, dezinfectează-le din nou.

Acestea nu sunt recomandări oficiale ale autorităților. Le considerăm o serie de măsuri de precauție pentru binele fiecărei părți implicate în achiziționarea unei mașini.

Respectă cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități și accesează site-ul Ministerului Sănătății sau al Ministerului de Interne pentru mai multe detalii legate de pandemia Coronavirus.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)