autovit.ro

Recomandări pentru vânzătorii auto

În această perioadă, este obligatoriu să respectăm măsurile date de autorități și să rămânem în casă pentru prevenirea infectării cu noul Coronavirus.

Sănătatea și bunăstarea clienților și utilizatorilor noștri este o prioritate pentru noi. Pentru aceia dintre dumneavoastră care folosesc platforma Autovit.ro dorim sa vă facem câteva recomandări pentru desfășurarea activităților în siguranță.

Recomadările noastre:

  • Mutați vizionările de mașini în mediul online: apeluri video, trimiterea de imagini, etc. De asemenea, recomandăm folosirea funcționalității de adăugare a unei prezentări video în anunț.
  • Oferiți cât mai multe informații telefonic, prin e-mail sau conferință video celor interesați de achiziția unei mașini.
  • Puneți la dispoziție copii sau scanări ale documentelor mașinilor oferite spre vânzare.
  • Dezinfectați mașinile urmând regulile de dezinfectare pe care vi le-am pregătit.

Acestea nu sunt recomandări oficiale ale autorităților. Le considerăm o serie de măsuri de precauție pentru binele fiecărei părți implicate în tranzacționarea unui mașini.

Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități si accesați site-ul Ministerului Sănătății sau al Ministerului de Interne pentru mai multe detalii legate de pandemia Coronavirus.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)