autovit.ro

Reprezentanțele Registrului Auto Român își prelungesc programul în zilele de joi

Reprezentanțele RAR vor avea program prelungit cu publicul în zilele de joi ale săptămânii. Noul program intră în vigoare începând cu luna februarie și conform acestuia în zilele de joi programul va fi între 8.00 și 20.00.

Registrul Auto Român a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că va modifica programul cu publicul al reprezentanțelor sale. Reprezentanțele RAR aveau până acum program între orele 8.00 și 16.00 de luni până joi și între 8.00 și 13.30 în ziua de vineri. Din luna februarie, toate reprezentanțele RAR vor avea un program prelungit în ziua de joi. Joia, cei care au nevoie de serviciile RAR vor putea apela între orele 8.00 și 20.00.

registrul auto roman

“Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituţii care îşi respectă clienţii, întrucât există persoane care nu îşi pot neglija unele activităţi în prima parte a zilei. În funcţie de interesul publicului faţă de această iniţiativă, vom evalua posibilitatea extinderii ei”, a declarat George Dincă, Directorul General RAR.

Pentru obținerea unei programări la una din reprezentanțele Registrului Auto Român se poate apela numărul de telefon unic 021.9672 sau se poate opta pentru o programare online pe pagina dedicată a instituției: www.rarom.ro.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)