autovit.ro

Regulament concurs: Autovit.ro. Plin de… premii!

I. Organizarea Concursului

Administratorul acestui concurs este “Visual Soft” S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Invingatorilor, nr. 24, et 5, sect 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/9435/1995, cod unic inregistrare nr. RO 7883278, avand contul RO42 RZBR 0000 0600 0067 2235, deschis la Raiffeisen Bank suc. Decebal (denumita in cele ce urmeaza „Autovit.ro” sau „Administratorul”).

II. Participarea la Concurs

 

 1. Participarea la acest Concurs este permisa cetatenilor romani cu domiciliul in Romania.
 2. Participarea la acest Concurs este interzisa angajatilor Administratorului, a rudelor de gradul 1 precum si a sotilor/sotiilor acestora.
 3. Toti participantii cu varste de pana la 18 ani trebuie sa aiba consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal pentru a participa la Concurs. Prin inscrierea in acest Concurs, fiecare participant confirma ca a obtinut acest consimtamant si ca este de acord cu Regulamentul oficial.

 

III. Regulile Concursului

 

 1. Concursul incepe in data de 12.11.2012 ora 00:00 si se incheie in data de 09.12.2012, orele 24.00.
 2. Vor fi 5 premii descrise la Art V, iar pentru castigarea lor participantul trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
  • Sa acceseze site-ul www.autovit.ro in perioada de concurs.
  • Sa descopere cuvantul cheie ascuns in site-ul www.autovit.ro urmand indiciile oferite pe pagina https://blog.autovit.ro/criterii-de-cautare-concurs-autovitro-plin-de-premii sau pe pagina de facebook Autovit.ro.
  • Cuvantul cheie si indiciile aferente gasirii acestuia se vor schimba in fiecare luni, miercuri si vineri, vor fi deci 3 cuvinte cheie pe saptamana, 12 cuvinte diferite pe perioada concursului;
  • Cuvintele cheie se gasesc in site-ul www.autovit.ro, in pagini de Detaliu Anunt de tipul http://www.autovit.ro/opel-insignia-C26729475.html, la Descrierea Vehiculului. Cuvantul va fi incadrat de „***”. Exemplu: ***TEST***;
  • Sa inscrie cu succes cuvantul cheie in formularul existent pe pagina de concurs: https://blog.autovit.ro/autovitro-plin-de-premii/ impreuna cu datele personale solicitate in formularul de inscriere;
  • Sa aiba domiciliu stabil pe teritoriul Romaniei;
  • Fiecare participant se poate inscrie in concurs de maxim 12 ori cu aceeasi adresa de e-mail si acelasi numar de telefon si 12 cuvinte cheie diferite, daca descopera si trimite toate cele 12 cuvinte cheie pe perioada concursului.
 3. Prin participarea la concurs, concurentii sunt de acord ca numele, numarul de telefon si adresa lor de e-mail sa fie inregistrata in baza de date a Autovit.ro in scopul tragerii la sorti din cadrul prezentului concurs.
 4. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti saptamanal, in zilele de miercuri.
 5. Extragerea pentru premiul cel mare „Combustibil pentru 1 an” se va face pe 12 decembrie 2012.
 6. La extragerile pentru Premiul saptamanal, reprezentand 1 iPad participa toti concurentii care s-au inscris in saptamana precedenta (de luni ora 00.00 pana duminica ora 24.00) cu cel putin un cuvant cheie corect. In fiecare saptamana vor fi 3 cuvinte cheie ascunse in site. Daca un concurent introduce 2 cuvinte cheie are 2 sanse de castig, daca introduce 3 cuvinte cheie are 3 sanse de castig.
 7. Concurentii nu se pot inscrie de mai multe ori pentru acelasi cuvant cheie. Orice tentativa de fraudare va duce automat la penalizarea concurentului respetiv si excluderea lui din tot concursul.
 8. Concurentii care au castigat 1 iPad la una din extrageri nu mai pot participa la celelalte extrageri pentru premiul saptamanal, dar pot participa la extragerea pentru marele premiu, Combustibil pentru 1 an, din 12 decembrie 2012.
 9. La extragerea pentru marele premiu din data de 12 decembrie 2012 pot participa toti concurentii care s-au inscris in perioada concursului, fiecare cu minim 1 sansa (daca a completat un cuvant cheie corect) si cu maxim 12 sanse (daca a completat corect toate cele 12 cuvinte cheie pe perioada concursului)

 

IV. Anuntarea rezultatelor Concursului

 

 1. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul emisiunii „ Neata cu Razvan si Dani” de la Antena 1, vor fi afisati pe pagina de concurs, pe pagina de facebook Autovit.ro si vor fi anuntati pe adresa de e-mail si telefonul cu care s-au inregistrat in concurs.
 2. Participantul extras initial are la dispozitie 72 de ore (3 zile) pentru trimiterea unui mail de confirmare pe adresa sugestii@autovit.ro cu urmatoarele informatii: numele, data nasterii, adresa completa, seria si numarul cartii de identitate, adresa de e-mail, numar de telefon necesare validarii si intrarii in posesie a premiului.
 3. In cazul in care castigatorul nu trimite acest e-mail de confirmare sau informatiile solicitate nu sunt completate, se va efectua o noua extragere, urmand ca in curs de 72 de ore (3 zile) de la cea de-a doua extragere, participantul nou extras sa furnizeze informatiile solicitate la punctul IV.2. catre Autovit.ro.
 4. In cazul in care, in urma celei de-a doua extrageri la sorti, noul castigator nu urmeaza intructiunile pentru intrarea in posesia premiului, premiul va ramane in posesia Autovit.ro si se va reporta catre un alt concurs.

 

V. Premiile si ridicarea acestora

 

 1. Premiile constau in:
  1. Premii saptamanale: 4 buc iPad 4G 16GB Black in valoare de 2.339 RON + TVA fiecare si 4 premii in bani in valoare de 278,24 RON fiecare (contravaloarea impozitului datorat bugetului de stat de catre castigator). Se acorda cate un iPad si un premiu in bani pe saptamana celor 4 castigatori in datele: 21 noiembrie 2012, 28 noiembrie 2012, 5 decembrie 2012, 12 decembrie 2012.
  2. Marele premiu “Combustibil pentru 1 an”: Vouchere de combustibil in valoare totala de 3.629 RON + TVA valabile in reteaua Petrom si OMV si un premiu in bani in valoare de 484,64 RON (contravaloarea impozitului datorat bugetului de stat de catre castigator) – se acorda unui singur castigator in data de 12 decembrie 2012.
 2. Organizatorul asigura gratuit livrarea premiului de la sediul Autovit.ro pana la adresa indicata de castigator, pe teritoriul Romaniei.
 3. Alternativa platii unei sume de bani in locul premiului nu este disponibila.
 4. Solicitarea castigatorului de a acorda premiul unei alte persoane decat cea desemnata ca si castigator nu este acceptata.

 

VI. Raspunderea Administratorului in legatura cu Concursul

 

 1. Acceptand acest Regulament al Concursului, participantii isi exprima consimtamantul ca datele lor personale sa fie folosite de catre Administrator in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, astfel cum a fost modificata si completata.
 2. Detaliile personale trimise de catre participanti vor fi procesate de catre Administrator in scopul de a:
  1. desfasura Concursul;
  2. selecta castigatorii Concursului;
  3. preda premiile;
  4. centraliza opiniile participantilor cu privire la organizarea Concursului.
 3. Plata impozitelor si taxelor aferente premiilor revine in sarcina Administratorului.

 

VII. Prevederi finale

 

 1. Urmatoarele persoane vor raspunde de desfasurarea Concursului:
  Alina Tihohod – Marketing Manager (e-mail: reclama@autovit.ro)
  Sabina Cornovac – Social Media Manager
 2. In problemele neprevazute de catre Regulamentul Concursului Autovit.ro, relatiile dintre participanti si/sau Administrator sunt reglementate de catre Termenii si Conditiile site-ului Autovit.ro, precum si de alte prevederi legale.
 3. Administratorul isi rezerva dreptul sa descalifice concurentii care incearca sa fraudeze concursul sub orice forma.
 4. Termenii si conditiile Concursului Autovit.ro vor fi disponibile pe pagina de Facebook Autovit.ro si la adresa: https://blog.autovit.ro/regulament-concurs-autovitro-plin-de-premii/
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)