autovit.ro

Regulament concurs “De 15 ani facem masinile celebre ”

Termenii si conditiile Concursului „ De 15 ani facem masinile celebre!”

(denumit in cele ce urmeaza “Concurs”)

I.Organizarea Concursului
Organizatorul acestui Concurs este ALLEGRO ONLINE SERVICES ROMANIA SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Invingatorilor , nr. 24, Et. 5, sector 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/1674/2011, cod unic inregistrare nr. RO 22457535, avand contul RO42 RZBR 0000 0600 0067 2235, deschis la Raiffeisen Bank suc. Decebal (denumita in cele ce urmeaza “Organizatorul”)

 

Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte toti termenii si conditiile regulamentului oficial (denumit in cele ce urmeaza “Regulament Oficial”), potrivit celor mentionate mai jos.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, prin intocmirea unui act aditional, urmand ca astfel de modificari sa fie facute publice pe site-ul www.autovit.ro, in sectiunea dedicata Concursului.

II.Participarea la Concurs
2.1 Participarea la acest Concurs este permisa cetatenilor romani cu domiciliul in Romania.
2.2 La acest concurs nu pot participa  persoanele juridice care au cont de dealer pe www.autovit.ro , angajatii Organizatorului precum si niciunul dintre membrii familiilor acestora (rude de gradul I, al II-lea , precum si afinii).
2.3 Toti participantii cu varste de pana la 18 ani trebuie sa aiba consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal pentru a participa la Concurs. Prin inscrierea in acest Concurs, fiecare participant confirma ca a obtinut acest consimtamant si ca este de acord cu Regulamentul Oficial.

 

III. Regulile Concursului
3.1 Concursul incepe in data de 21.09.2015 si se incheie in data de 4.10.2015.
3.2 Vor fi desemnati 17 castigatori prin tragere la sorti. Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarea cerinta:
– Sa adauge cel putin un anunt nou pe www.autovit.ro in categoria « Autoturisme », in perioada concursului.

IV. Anuntarea rezultatelor Concursului

 

4.1 Tragerea la sorti va avea loc in data de 5 Octombrie, iar castigatorul va fi contactat pe adresa de e-mail cu care a participat la Concurs sau telefon, in termen de 24h de la tragerea la sorti.
4.2 Tragerea la sorti, numele castigatorilor si castigurile acordate vor fi afisate pe blogul Organizatorului la adresa https://blog.autovit.ro/ , urmand ca toti participantii sa fie informatii si prin email, pe adresa cu care s-au inscris in Concurs.

4.3 Vor fi extrasi 17 castigatori si 17 rezerve. Castigatorul are la dispozitie 48 de ore ( 2 zile )  de la contactarea de catre reprezentantul autovit.ro pentru trimiterea unui mail la ajutor@autovit.ro cu urmatoarele informatii pentru confirmare: nume, adresa la care doreste livrarea premiului si copie dupa actul de identitate. In cazul in care acest lucru nu se intampla, se va contacta rezerva urmand ca, in curs de 48 de ore ( 2 zile)  de la anuntarea noului castigator, acesta sa furnizeze informatiile de mai sus catre Organizator. Extragerea se va realiza astfel : intai se vor extrage castigatorii locurilor 7-17, apoi castigatorii locurilor 2-6 si apoi castigatorul marelui premiu.
4.4 In cazul in care, in urma anuntarii castigatorului si a rezervei, acestia nu urmeaza intructiunile pentru intrarea in posesia premiului, premiul va ramane in posesia Organizatorului si se va reporta catre un alt concurs.

 

V. Premiile si ridicarea acestora
5.1 Premiile oferite castigatorilor in cadrul Campaniei sunt 17:

Premiul cel mare consta in prezentarea in cadrul evenimentului „Salonul Auto Bucuresti & Accesorii” a masinii puse la vanzare in cadrul anuntului castigator de pe www.autovit.ro, in intervalul 10-11 octombrie. Conditia de prezentare este ca aceasta masina sa nu fi fost vanduta pana in momentul prezentarii la eveniment.

Premiile pentru locurile 2-6 sunt:

Cate un Car kit Parrot portabil Minikit Neo 2 HD in valoare de 359 Ron ( TVA inclus) fiecare.

Premiile pentru locurile 7-17 sunt :

-bonuri de benzina in valoare de 150 Ron pentru fiecare castigator

Fiecare participant poate castiga un singur premiu.

5.2 Alternativa platii unei sume de bani in locul premiului nu este disponibila.
5.3 Solicitarea castigatorului de a acorda premiul unei alte persoane decat cea desemnata ca si castigator nu este acceptata.
5.4 Transportul premiului catre castigator va fi asigurat de catre Organizator.

 

5.5 In faza receptionarii premiului, castigatorul trebuie sa prezinte in original un document de identitate (CI/BI) si sa completeze un proces verbal de predare primire a premiului, in doua exemplare originale, unul pentru castigator si unul pentru Organizator. Aceasta va fi inmanat reprezentantului Organizatorului si va fi folosit pentru validarea premiului.

VI. Raspunderea Organizatorului in legatura cu Concursul
6.1 Acceptand prezentul Regulament Oficial, participantii isi exprima consimtamantul ca datele lor personale sa fie folosite de catre Organizator in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, astfel cum a fost modificata si completata.
6.2 Urmatoarele date personale (“Datele Personale”) vor fi colectate pe durata Concursului si utilizate in scopul desfasurarii acestuia de la toti participantii: adrese de email, numere de telefon.
6.3 Datele Personale trimise de catre participanti vor fi procesate de catre Organizator in scopul de a: (I) desfasura Concursul; (II) selecta castigatorii Concursului; (III) preda premiile; (IV) anunta premiile; (V) centraliza opiniile participantilor cu privire la organizarea Concursului.

6.4 Plata impozitelor si taxelor aferente premiilor revine in sarcina Organizatorului.

 

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)