autovit.ro

Regulament

Termenii si conditiile Concursului Autovit.ro 

Castiga combustibil pentru un an de zile!

(denumit in cele ce urmeaza Concurs)

I. Organizarea Concursului

Administratorul acestui concurs este ALLEGRO ONLINE SERVICES ROMANIA SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Invingatorilor , nr. 24, Et. 5, sector 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/1674/2011, cod unic inregistrare nr. RO 22457535, avand contul RO42 RZBR 0000 0600 0067 2235, deschis la Raiffeisen Bank suc. Decebal (denumita in cele ce urmeaza “Autovit.ro” sau “Administratorul”)

II. Participarea la Concurs

2.1 Participarea la acest Concurs este permisa cetatenilor romani cu domiciliul in Romania.

2.2 Participarea la acest Concurs este interzisa angajatilor Administratorului.

2.3 Toti participantii cu varste de pana la 18 ani trebuie sa aiba consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal pentru a participa la Concurs. Prin inscrierea in acest Concurs, fiecare participant confirma ca a obtinut acest consimtamant si ca este de acord cu Regulamentul oficial.

III. Regulile Concursului

3.1  Concursul incepe in data de 03.11.2013 si se incheie in data de 30.11.2013, orele 24.00.

3.2 Vor fi 2 castigatori desemnati prin tragere la sorti. Premiile constau in doua carnete valorice pentru 625 litri combustibil, iar pentru castigarea lor participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

– Sa posteze un anunt de vanzare masina pe site-ul www.autovit.ro in perioada 03 – 30.11.2013

– Sa acceseze pagina http://blog.autovit.ro/mergi-gratis-cu-masina/ sau www.autovit.ro/concurs si sa completeze toate campurile din formularul de concurs

– Sa fie de accord cu regulamentul concursului

– Nu intra in concurs anunturile postate in categoria Piese – Dezmembrari

3.3 Premiile se vor acorda prin tragere la sorti dintre participantii care au completat integral campurile cerute in formular si au publicat anunt de vanzare masina in perioada mentionata la punctul 3.2.

3.4 Fiecare concurent poate participa o singura data cu acelasi numar de anunt.

3.5 Participarea la acest concurs presupune acceptul castigatorului referitor la faptul ca persoana lui (imaginea), numele, prenumele, localitatea in care domiciliaza si materiale foto, scrise, audio si video inregistrate de Organizator pot fi facute publice si folosite pentru a face publica premierea si asocia cu marca acestuia „Autovit.ro”, insa doar in legatura cu prezentul concurs si fara a prejudicia imaginea ori drepturile acestuia. Cesiunea si utilizarea de catre Organizator a acestor materiale se va face fara nici un fel de plata suplimentara pentru castigator. Castigatorul nu este restrictionat in exprimarea acestui accept ori a refuzului in niciun fel.

3.6. Castigatorul va semna un proces verbal de predare/primire a premiului pe care il va trimite pe adresa Str. Invingatorilor, Nr. 24, et.5, ALLEGRO ONLINE SERVICES ROMANIA SRL

IV.  Anuntarea rezultatelor Concursului

4.1 Castigatorii vor fi afisati pe pagina de Concurs si contactati pe numarul de telefon si adresa de e-mail cu care a participat la concurs, in data de 2 decembrie 2013.

4.2 Castigatorii au la dispozitie 72 de ore (3 zile) pentru trimiterea unui mail pe adresa concurs@autovit.ro cu urmatoarele informatii pentru confirmare: nume, adresa si copie dupa actul de identitate. In cazul in care acest lucru nu se intampla, se va efectua o noua tragere la sorti, urmand ca in curs de 72 de ore (3 zile) de la anuntarea noului castigator / noilor castigatori, acesta/acestia sa furnizeze informatiile solicitate la punctul IV.2. catre Autovit.ro.

4.3 In cazul in care, in urma anuntarii noilor castigatori, acestia nu urmeaza intructiunile pentru intrarea in posesia premiului, premiul va ramane in posesia Autovit.ro si se va reporta catre un alt concurs.

V.  Premiile si ridicarea acestora

5. Premiile constau in doua carnete valorice pentru 625 litri combustibil fiecare, valabile un an de zile, in reteaua OMV-Petrom, in valoare de 7.521,6 lei (TVA inclus) si bani aferenti impozitului la stat in valoare de 505.73 lei per premiu. Bonurile valorice pot fi utilizate in orice statie Petrom sau OMV din Romania doar pentru combustibil.

5.2 Alternativa platii unei sume de bani in locul premiului nu este disponibila.

5.3 Solicitarea castigatorului de a acorda premiul unei alte persoane decat cea desemnata ca si castigator nu este acceptata.

5.4 Transportul premiului catre castigator va fi asigurat de catre Administrator.

VI.  Raspunderea Administratorului in legatura cu Concursul

6.1 Acceptand acesti Termeni si conditii ai Concursului, participantii isi exprima consimtamantul ca datele lor personale sa fie folosite de catre Administrator in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, astfel cum a fost modificata si completata.

6.2 Detaliile personale trimise de catre participanti vor fi procesate de catre Administrator in scopul de a: (I) desfasura Concursul; (II) selecta castigatorii Concursului; (III) preda premiile; (IV) centraliza opiniile participantilor cu privire la organizarea Concursului.

6.3 Plata impozitelor si taxelor aferente premiilor revine in sarcina Administratorului

VII. Prevederi finale

7.1  Urmatoarele persoane vor raspunde de desfasurarea Concursului:

Alina Tihohod – Marketing Manager

Banita Ana-Maria – Marketing Specialist

7.2 In problemele neprevazute de catre Termenii si conditiile Concursului Autovit.ro, relatiile dintre participanti si/sau Administrator sunt reglementate de catre Termenii Generali si Conditiile opinii.autovit.ro, precum si de alte prevederi legale.

 

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)