autovit.ro

Renault Arkana este viitorul model SUV coupe din gama constructorului francez

Prezentat la Salonul Auto de la Moscova la finalul lunii august, modelul Renault Arkana anunță un viitor model de serie SUV coupe ce va fi lansat în producția de serie în 2019.

Constructorul francez își va face intrarea și în segmentul SUV-urilor coupe cu un nou model numit Arkana. Prezentat la Salonul Auto de la Moscova în versiune de preserie, noul model va debuta oficial la începutul anului viitor.

Arkana este un SUV de segment C și va împărții platforma tehnică cu actualul model Kadjar. Gândit în special pentru piața din Rusia, care apreciază acest tip de caroserie, noul Renault Arkana va fi ulterior disponibil și pe alte piețe urmând să devină un model global în gama Renault.

Renault Arkana se remarcă prin linii fluide specifice unui model sedan, dar ambalate într-un pachet robust cu o gardă la sol semnificativă. Partea frontală este încadrată de blocurile optice LED cu o semnătură luminoasă specifică. Modelul prezentat are jante de 19 inch, dar constructorul spune că poate fi folosit pe orice fel de drumuri.

Renault nu a dat detalii despre motorizările alese pentru noul model Arkana, dar știm că viitorul SUV coupe va fi oferit cu tracțiune integrală.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)