autovit.ro

Renault Clio primește un facelift minor și un nou nivel de echipare

Renault a anunțat că a operat un facelift minor modelului său de clasă mică: Clio. Pe lângă modificările optice, Clio primește și un nou nivel de echipare numit Paris Initiale.

Renault a lansat actuala generație a modelului Clio acum patru ani și a considerat că este vremea pentru o reîmprospătare optică. Clio este unul dintre cele mai bine vândute modele ale mărcii franceze, 13 milioane de exemplare găsindu-și un proprietar în cei 26 de ani de când a fost lansată prima generație a modelului.

Faceliftul adus actualei generații Clui este o nouă grilă, dominată ca și până acum de logo-ul mărcii. Luminile LED diurne au acum un nou design, iar în partea din spate are acum un spoiler cu un nou design. De asemenea, gama de culori a fost îmbogățită cu cinci nuanțe noi.

Renault_79223_global_en

Modificări ceva mai substanțiale au fost aduse interiorului. Materialele au fost îmbunătățite, au apărut inserții cromate și sistemul infotainment R&Go. Pe nivelul de echipare superior, Clio poate fi echipat cu sistemul MediaNav Evolution și R-Link.

La capitolul motorizări, principala noutate este introducerea unei variante de 110 CP a motorului diesel 1.5 dCi. Pentru cei care preferă propulsoarele pe benzină, Clio facelift primește acum motorul 1.2 TCe de 120 CP asociat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte.

Renault_79214_global_en

O altă noutate este nivelul de echipare Initale Paris, care vine la pachet cu o culoare exclusivă a caroseriei, volan îmbrăcat în piele Nappa, sistem audio Bose, faruri LED și sistem de asistare la parcare. Noul nivel de echipare poate fi ales împreună cu motoare pe benzină de 90 sau 120 CP sau diesel de 90 și 110 CP.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)