autovit.ro

Retrospectiva blogosferei auto (ep. 2)

Bloggerii din Romania scriu din ce in ce mai des despre domeniul auto si noi ne-am decis sa va prezentam si voua cele mai interesante articole ale lor. Astfel ca, in fiecare vineri, vom posta o retrospectiva a saptamanii trecute.

Alin Pandaru – “De la apus pana la rasarit cu Citroen DS3″

Alin spune ca aceasta masina te cucereste de prima data cand o vezi si ca s-a cam indragostit de ea. A avut ocazia sa o testeze cand a fost la “The Mission Dance Weekend”. Va lasam sa ii cititi impresiile aici.

Raluca Popa – Cum a fost la Smart Times 2012

Raluxa a avut ocazia sa mearga pana la Antwerp in Belgia la evenimentul Smart Times. Ea a gasit acolo “smarturi de toate felurile: fortwo, forfour si roadstere tunate, vopsite, personalizate, mandre si rasfatate, tinute in puf sau alergate, utilitare sau de plimbare, folosite pentru offroad sau pentru oras, tinere sau batraioare, dragalase sau fioroase si tot asa”. Mai multe despre aventura ei gasiti aici.

Auras Mihai Geambasu – Sa radem de intrebarile din chestionarele auto

Auras urmeaza sa dea examenul de carnet si incearca sa se auto-incurajeze sa se apuce de invatat legislatia. El a gasit catre intrebari care i-au atras atentia in cartile cu chestionare auto si le-a prezentat cititorilor sai, provocandu-i sa raspunda la ele. Le vedeti si voi aici.

Dan Pandrea – Nissan Juke devine placut

Dan revine si saptamana asta cu cateva articole despre auto, printre care si acesta despre Nissan Juke. Ca sa intelegeti ce parere are despre ea, iata un mic fragment din articolul lui: “nu este una dintre cele mai aratoase masini de pe piata, iar unii ar spune ca a iesit chiar din laboratoarele de creatie ale Tartarului. Uneori am impresia ca divizia care a scos fantasticul GT-R s-a imbatat rau intr-o seara si au desenat Juke-ul pe un servetel.” Continuarea aici.

Acestea fiind spuse, ne reauzim saptamana viitoare cu o noua retrospectiva si va asteptam si pe voi cu sugestii de articole din blogosfera, daca gasiti unele care sa va placa.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)