autovit.ro

Retrospectiva blogosferei auto (ep.3)

Bloggerii din Romania scriu din ce in ce mai des despre domeniul auto si noi ne-am decis sa va prezentam si voua cele mai interesante articole ale lor. Astfel ca, in fiecare vineri, vom posta o retrospectiva a saptamanii trecute.

Radu Dumitru – “Toate detaliile de la Ford #GoFurther Amsterdam”

Radu, impreuna cu Vali Petcu, este prezent zilele acestea la Amsterdam, la evenimentul Go Further, in cadrul caruia Ford a anuntat o multime de tehnologii noi. Printre noutati: Mustang-ul vine in Europa, noul Mondeo, noul Kuga etc. Pentru un articol detaliat despre ce se intampla la Amsterdam, click aici.

Daniel Papa – “Lasatul de fumat si condusul fara centura”

Papen este un sofer prudent care foloseste centura de siguranta, indiferent de locul pe care il ocupa in masina. El face o paralela intre cei care fumeaza si cei care conduc fara centura, ambele categorii de oameni gasind motive multiple pentru asta. Articolul lui il gasiti aici.

Ana Matei – “Muzeul Tehnic National din Praga, pentru fanii automotive”

Ana a facut o vizita la acest muzeu si a gasit automobile de epoca, locomotive si vagoane de la 1800 si ceva care impart locul cu cateva modele vechi de avioane, biciclete si motociclete. Pentru mai multe poze si impresii, click aici.

Cristian Manafu – “Ford Focus, cea mai vanduta masina din lume”

Cristi ne anunta ca Ford Focus se mentine pe locul 1 in topul celor mai vandute masini din lume, in prima jumatate a acestui an. In Thailanda s-a produs automobilul cu numarul 350.000.000. Mai multe, aici.

Alex Trofim – “Imi place sa cred ca BMW s-a inspirat de la mine”

Bloghita a facut un drive-test in martie la un BMW Joy Tour pe circuitul de la Prejmer si n-a ratat ocazia sa faca un video.

Acestea fiind spuse, ne reauzim saptamana viitoare cu o noua retrospectiva si va asteptam si pe voi cu sugestii de articole din blogosfera, daca gasiti unele care sa va placa.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)