autovit.ro

Sa ii cunoastem pe dealeri: Autosincron SRL

Acum ceva timp v-am invitat sa discutam despre avantajele si dezavantajele achizitionarii unei masini de la dealer.

De astazi, vrem sa va oferim ocazia de a cunoaste mai bine dealerii Autovit.ro si de a intra in contact cu ei printr-o serie de interviuri. Radu Morar, sef departament vehicule rulate Autosincron SRL, este primul dealer care ne-a raspuns la intrebari.

Autovit.ro: Din ce an ati inceput activitatea in domeniul vanzarilor de masini?

Autosincron: SC Autosincron SRL a inceput comertul cu autovehicule noi in 1991. Incepand cu anul 2009 in cadrul firmei s-a dezvoltat si un departament de vehicule rulate, necesar pentru desfasurarea activitatilor de buyback, dar care, totodata vine si in sprijinul celor cu un buget mai mic dar care doresc sa achizitioneze un autovehicul.

Autovit.ro: Ce marci vindeti?

Autosincron: Firma este Dealer Autorizat Land Rover, Jaguar si Mazda. Ca si dealer de vehicule rulate, suntem vanzator generalist.

Autovit.ro: Ce masini se vind mai bine: masini mai scumpe sau mai ieftine (ce plaje tarifare); / mai vechi / noi (ce ani)?

Autosincron: Masinile cele mai vandabile sunt cele de aproximativ 3-4 ani, cu un pret sub 10.000 de Euro.

Autovit.ro: Care este provenienta masinilor?

Autosincron: Masinile provin din buy-back / trade in, company cars, masini achizitionate la final de leasing, precum si achizitii de pe piata libera.

Autovit.ro: Ce faceti daca un client a cumparat un exemplar si dupa doua saptamani il aduce inapoi (se razgandeste)?

Autosincron: Depinde de natura si gravitatea problemei. Fie se remediaza, fie se schimba masina cu una similara, depinde de la caz la caz, dar sigur se gaseste o solutie corecta pentru client.

Autovit.ro: Oferiti sau nu o garantie minima masinilor vandute; ce tip de garantie: din bara in bara sau numai la anumite piese, si pe ce perioada?

Autosincron: Garantia oferita clientilor poate sa fie pe unele componente sau din bara in bara, pe diferite perioade de timp, in functie de marca, model, vechime si valoarea autovehiculului, iar la alte modele garantie restransa pe motor si cutie.

 Autovit.ro: Va ocupati dvs de actele masinii (inmatriculare, asigurare, radiere fiscala, etc)?

Autosincron: Da, oferim clientilor si sprijin/consiliere in procesul de inmatriculare al autovehiculului.

Autovit.ro: Cam care e rulajul lunar al exemplarelor comercializate? Lucrati si pe baza de comanda?

Autosincron: In medie vindem cca 10 autovehicule rulate/luna. Da, se pot achizitiona si masini pe baza de comanda.

Autovit.ro: Puteti oferi si solutii de finantare daca oamenii nu au toti banii?

Autosincron: Se ofera solutii de finantare. In functie de necesitate, acestea pot fi credit auto sau leasing.

Autovit.ro: Unde va faceti reclama? Unde va postati anunturile? Ce suporturi media va ofera rezultate mai bune (site-uri – ce site-uri? / ce reviste/ziare etc)

Autosincron: Anunturile de vanzare sunt promovate in parcul nostru, pe site-ul propriu, pe site-urile specializate de vanzari auto, in revistele si ziarele specializate etc.

Autovit.ro: De cand colaborati cu autovit.ro?

Autosincron: Colaborarea cu Autovit.ro a inceput in 2009 si suntem foarte multumiti de colaborarea cu acest site. Am avut masini la care am postat anunturile in jurul amiezii, iar spre finalul programului masina era contractata.

Autovit.ro: Ce va diferentiaza pe dumneavostra de alti dealeri de masini din zona?

Autosincron: Fata de alti dealeri din zona: calitatea produselor pe care le vindem, profesionalism, seriozitate si lucrul cel mai important: garantarea contractuala a informatiilor despre rulaj, an fabricatie, existenta TVA etc.

Autovit.ro: Care este profilul cumparatorilor dvs?

Autosincron: Clientii nostri sunt persoane fizice / juridice care vor sa achitioneze un autovehicul si care vor sa evite existenta unor vicii ascune ale acestuia, vor sa stie ca au toate documentele si certificarile fiscale la zi, autovehiculele nu au fost implicate in accidente etc.

Vom reveni cat mai curand si cu alte interviuri. Pana atunci, va invitam sa vizitati sectiunea de Dealeri de la noi de pe site si va multumim pentru alegerea facuta!

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)