autovit.ro

Sa ii cunoastem pe dealeri: Brady Trade

Continuam seria interviurilor cu dealerii Autovit.ro si va propunem o discutie cu Cristian Preoteasa – Director Vanzari Brady Auto Center. Compania Brady Trade este dealer autorizat Skoda si Weltauto, precum si service autorizat Skoda si Volkswagen, iar sediu se afla pe Bd. Iuliu Maniu 219 si 516, sector 6, Bucuresti.

Autovit.ro: Din ce an ati inceput activitatea in domeniul vanzarilor de masini?

Cristian Preoteasa: Brady Trade a devenit dealer autorizat Skoda in anul 1997, iar din anul 2008 a obtinut licenta de dealer autorizat in comercializarea autovehiculelor de ocazie Weltauto.

Autovit.ro: Ce marci comercializati?

C.P: Vindem autoturisme Skoda noi si de ocazie, dar si alte autovehicule de ocazie din grupul Volkswagen, in special: VW, Audi, Seat, Porsche etc.

Brady_3

Autovit.ro: Ce masini se vand mai bine: masini mai scumpe sau mai ieftine?

C.P: In aceasta perioada de criza, cel mai bine se vand masinile cu vechime de maxim un an, foste masini de drive-test sau masini de firma cu max. 20.000 km, aflata inca in perioada de garantia de fabrica, cu un pret mediu de 10.000 euro. Iar cele mai multe masini de ocazie provin din recuperari de leasing, intermedieri sau de la clientii mai vechi care doresc sa-si schimbe masina.

Autovit.ro:  In momentul acesta, se ofera garantie masinilor sau anumitor piese?

C.P: Da, garantia standard pentru autoturismele Skoda noi este acum de 4 ani de zile, fata de 2 ani cat era inainte. La masinile de ocazie, oferim garantie Weltauto de 6 luni de zile, iar la piese garantia este asigurata de furnizor conform legii, respectiv 2 ani de zile. Service Brady ofera si garantie la manopera de 3 luni de zile pentru reparatiile auto efectuate in unitatile sale.

Autovit.ro: De actele masinii va ocupati dumneavoastra, inmatriculare, asigurare, radiere?

C.P: Da, consilierii de vanzari Brady se ocupa de documentatia necesara inmatricularii, asigurarii sau radierii masinii cumparate din parcul auto Brady astfel incat clientul sa fie scutit de aceste demersuri birocratice.

Autovit.ro: Cam care e rulajul lunar al exemplarelor comercializate?

C.P: Brady Auto Center dispune de aproximativ 70 de masini rulate in parcul sau auto, iar rulajul mediu al vanzarilor este de 40 autoturisme de ocazie lunar, respectiv 50 de masini Skoda noi comercializate lunar de dealerul din Cartierul Militari Bucuresti.

Autovit.ro: Puteti oferi si solutii de finantare daca oamenii nu au toti banii?

C.P: Desigur, solutii de finantare exista atat pentru masinile noi cat si pentru masinile de ocazie, in functie de vechimea masinii. Perioada maxima de finantare este de 7 ani de zile, cu avans minim de 15%.

Autovit.ro: Unde va faceti reclama? Unde va postati anunturile? Ce suporturi media va ofera rezultate mai bune?

C.P: Anunturile cu masinile de ocazie din parculauto Brady – Weltauto sunt promovate cu precadere in mediul online – pe principalele portaluri auto din Romania, inclusiv Autovit.ro, pe siteurile din grupul Brady (bradytrade.ro, autoOcazie.ro, consignatie-auto.ro), dar si pe siteul importatorului weltauto.ro.

Brady_2

Autovit.ro: De cand colaborati cu Autovit.ro?

C.P:  Colaboram cu Autovit.ro de peste 6 ani de zile. Suntem multumiti de colaborarea cu Autovit.ro, avem numeroase clickuri si cereri de oferta in urma promovarii anunturilor pe Autovit.ro, dar rezultatele nu au fost contorizate in timp, cat mai ales in termeni de profit si calitatea actului de vanzare.

Autovit.ro: Ce va diferentiaza pe dumneavostra de alti dealeri de masini din zona?

C.P: Garantia Weltauto de 6 luni de zile este avantajul competitiv oferit clientilor Brady pentru care conteaza sa aiba incredere in masina pe care intentioneaza sa o cumpere. In plus, ne diferentiem si prin experienta in evaluarea masinilor (cumparam doar masini cu istoric verificat si evaluate dupa o constatare tehnica efectuata in service-ul Brady).

Autovit.ro: Care este profilul cumparatorilor dvs?

C.P: Clientii de masini de ocazie Brady – Weltauto sunt persoane dinamice, preponderent barbati cu varsta cuprinsa intre 30-45 ani, cu studii si venituri peste medie, cu domiciliul pe intreg teritoriul tarii.

Seria interviurilor cu dealerii Autovit.ro va continua si in perioada urmatoare. Iar pana atunci, va invitam sa vizitati sectiunea Dealeri de la noi de pe site si va multumim pentru alegerea facuta!

4 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)