autovit.ro

Salonul Auto Moto se intoarce in Piata Constitutiei incepand cu 3 Aprilie

Vesti bune pentru impatimitii auto! In perioada 3-7 aprilie va avea loc Salonul Auto Moto (SAM), in Piata Constitutiei din Bucuresti. Evenimentul se va desfasura pe o suprafata de 9.000 metri patrati unde dealerii de automobile, motociclete si scutere, piese de schimb, componente auto-moto, tuning si echipamente service auto-moto isi vor prezenta produsele. De aici nu vor lipsi nici companiile de leasing, asigurari dar si firmele specializate in inchirieri auto.

La Salonul Auto Moto vor fi prezentate numeroase oferte  pentru cei interesati de piata auto-moto dar si o parte dintre noutatile de care s-a bucurat Salonul de la Geneva.

SAMBConform cifrelor furnizate de organizatorii SAM, la editia trecuta standurile expozantilor au fost vizitate de circa 30.000 de persoane.

Salonul Auto Moto de anul acesta promite sa fie unul memorabil, o ocazie de a contopi atractivitatea ofertelor si noutatilor din piata auto-moto cu momente de relaxare, concerte si spectacole, totul intr-un show exploziv!

Ramaneti alaturi de noi si vom reveni cu detalii despre eveniment dar si cu invitatii pe care le vom oferi gratuit fanilor paginii noastre de Facebook.

Vom fi si noi prezenti la SAM in perioada  5-7 aprilie si va asteptam si pe voi in numar cat mai mare!

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)