autovit.ro

Se vede in zare Audi A1 Allroad / Audi Q1

Aparitia unei versiuni Allroad pentru Audi A1 este aproape certa. Producator german s-ar putea insa sa prezinte aceasta masina ca pe un model cu totul nou, Audi Q1.

Modelul va deriva din versiunea Sportback in 5 usi a modelului A1 si va avea inclusiv tractiunea integrala quattro pentru versiunile mai puternice. Pentru dezvoltarea sistemului Quattro la versiunea A1 Allroad/Q1 Audi va colabora cu Suzuki, casa japoneza fiind mai experimentata pe acest segment avand deja la activ  dezvoltarea Jimny. In schimbul acestei colaborari se pare ca Suzuki va primi platforma A1 pentru dezvoltarea urmatoarei generatii SX4.

Intorcandu-ne la  A1 Alroad acesta va adopta spiritual sobru si destul de simplist al fratilor mai mari Audi Q5 si Q7, iar cele mai importante schimbari vor fi la barile de protectie si garda la sol. Sub capota se pare ca vor fi un motor 1.4 litri TSI de 140 de cai putere si unul 2.0 TDI de 140 de cai.

Cel mai probabil Audi A1 Allroad/Q1 isi va face aparitia in 2013, iar preturile la care va fi comercializat vor pleca de la 22.000 pentru varianta cu tractiune fata si 27.000 de euro pentru varianta cu tractiune“four-wheel drive quattro”.

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)