autovit.ro

Serviciul Uber va fi disponibil și în Cluj-Napoca începând cu luna august

Uber, serviciul ce permite comandarea unei mașini în regim de taxi, se va extinde în România. După lansarea în București din februarie 2015, Uber va fi disponibil și la Cluj-Napoca.

Uber, serviciul ce permite comandarea unei mașini în regim de taxi, a fost lansat și în România în luna februarie 2015. Succesul serviciul este unul global, mașinile aparținând unor șoferi independenți, iar comanda și plata se fac prin intermediul unei aplicații pentru telefonul mobil. Uber s-a bucurat de succes și la noi în țară, fiind o alternativă binevenită la taximetria clasică.

Uber a anunțat că se își va extinde serviciile în România, al doilea oraș unde se va putea comanda o mașină prin intermediul aplicației Uber fiind Cluj-Napoca. Serviciul va fi disponibil începând cu prima săptămână a lunii august.

“Serviciul va fi disponibil pentru clujeni şi turiştii care vizitează oraşul începând cu prima săptămână din august. Angajamentul nostru faţă de comunitatea locală presupune mai mult decât o opţiune de transport sigură şi de încredere pentru utilizatori şi o oportunitate economică flexibilă pentru şoferi”, spune Nicoleta Schroeder, director general Uber România.

Uber a început deja recrutrarea șoferilor parteneri în Cluj, fiind deja înregistrate câteva sute de aplicații pentru a deveni șofer partener. Uber nu a detaliat tipul de servicii ce vor fi oferite la Cluj și nici tariful practicat. La București sunt disponibile serviciile UberX cu un tarif de 1.45 lei/km și UberSelect cu tariful de 2.25 lei/km.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)