autovit.ro
B SECTIUNI

Si daca Ogier a…tradat???

La cat de stransa e lupta in acest final de WRC, orice punct e valoros si orice…mana intinsa poate sa dea peste cap calculele adversarilor. Cu alte cuvinte, un prieten LA NEVOIE SE CUNOASTE!
Mikko are, in mod cert, un prieten si acela e Malcolm Wilson. Acesta a manageriat bine relatia dintre cei doi piloti ai sai si, chiar daca Latvala s-a dovedit a fi mai in forma decat Hirvonen, acesta din urma a fost mai bine plasat in lupta pentru titlu astfel ca Jari-Mati a fost de acord sa-l ajute. Si nu o data…
De partea cealalta, in coltul rosu, fostul patron de presa Quesnel nu a stiut sa-i struneasca pe cei doi performeri cu acelasi prenume, nu a reusit sa potoleasca dorinta legitima dar prea rapida de preamarire a juniorului Ogier care, in plus, prin aroganta si lipsa de respect pentru seniorul Loeb, a inflamat repede apele la centru. Drept pentru care a fost pus cu botul pe labe si la colt in genunchi pe samburi de prune.
Daca te uiti atent in ochii micutului Sebi vezi bine ca e genul care NU UITA si…NU IARTA! I-ar taia capul lui Loeb cu un disc de frana uzat, daca ar putea, l-ar biciu cu o curea de distributie rupta daca l-ar prinde undeva in padure sau, avand in vedere ca actiunea nu se desfasoara intr-un film holiwoodian regizat de Spielberg, poate ca si-ar rupe jos o roata pe prima proba doar sa nu-i tina spateme infinit de mult mai titratului coleg.
De ce nu? In definitiv nu-i deloc sigur ca va mai ramane la Citroen si oricum nimeni nu ar putea dovedi vreodata ca a facut-o intentionat.
Ipoteza socanta? Come on, traim intr-o lume unde intrigile si contrele se inlantuiesc intr-o voluptate halucinanta!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)