autovit.ro

Skoda Fabia Combi Scoutline: versiunea dedicată drumurilor dificile este lansată în Europa

Noua generație a modelului Skoda Fabia primește o versiune Scoutline, gândită pentru drumuri dificile și cu un look robust. Skoda mai are în gamă o versiune Scoutline și pentru modelul Rapid Spaceback.

După ce a prezentat o versiune Scoutline a modelului Rapid Spaceback în vara acestui an, Skoda a decis să mărească gama de versiuni cu look robust și pentru noul model Fabia Combi.

Skoda nu oferă tracțiune integrală pentru Fabia Combi Scoutline, iar garda la sol este identică cu cea a modelului break normal, dar versiunea Scoutline se prezintă cu o serie de protecții în partea de jos a caroseriei. Spoilerele față și spate au fost desenate și au acum un aspect mai durabil, iar o parte din elementele decorative sunt vopsite în culoarea argintiu. Carcasele oglinzilor retrovizoare au această culoare, iar pragurile și pasajele roților sunt protejate cu elemente din plastic negru. Pe plafon există acum bare de amarare, iar viitorii clienți pot opta pentru jante din aliaj de 16 inch model Rock sau de 17 model Clubber.

skoda-fabia-combi-scoutline-2

Noua Skoda Fabia Combi Scoutline poate fi comandată cu trei motoare pe benzină de 75, 90 sau 110 cai putere, iar pentru cei care preferă propulsoarele pe benzină pot fi alese variante de 75, 90 sau 105 cau putere. Toate variantele de motorizare de pe modelul Skoda Fabia Combi Scoutline satisfac norma de poluare Euro 6.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)