autovit.ro

Skoda Karoq este cel mai nou membru al familiei de modele din Cehia

Skoda își mărește familia cu un nou SUV. Denumit Karoq, acesta este un crossover compact ce se va alinia în gamă sub modelul Kodiaq, înlocuind bătrânul Yeti.

Primele imagini cu noul model Skoda ne arată un model cu linii puternice și un design înscris în actuala linie de stil promovată de modelele Kodiaq, Octavia și Superb. Karoq este mai lung față de Yeti, modelul pe care îl înlocuiește, cu 16 cm.

Ka_00028

Primele imagini devăluie faptul că Skoda Karoq va fi dotată cu farurii full LED, dar și un interior modern al cărui element central va fi un ecran tactil de dimensiuni ample. Ecranul de 9,2 inch va fi amplasat în partea de sus a consolei centrale. De asemenea, Karoq va fi primul model Skoda ce va putea fi comandat și cu instrumentar de bord complet digital, o dotare opțională împrumutată de celelalte mărci din grupul Volkswagen.

4_SKODA_KAROQ

Skoda Karoq folosește platforma tehnică modulară MQB, aceeași folosită și de modele va Volkswagen Tiguan, Seat Ateca sau Skoda Kodiaq. Portbagajul noului model va oferi un volum de 521 litri, iar dacă rabatăm bancheta din spate, se poate ajunge la un volum de 1.630 litri.

5_SKODA_KAROQ

Gama de motorizări va fi alcătuite din propulsoare pe benzină și diesel din familia Volkswagen. Propulsoarele pe benzină sunt 1.0 TSI de 115 CP cu trei cilindri sau 1.5 TSI 150 CP cu patru cilindri, în timp ce unitățile TDI vor fi 1.6 de 115 CP, 2.0 de 150 sau 190 CP. Noul Karoq va putea fi comandat atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală de tip Haldex.

2_SKODA_KAROQ

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)