autovit.ro

Skoda ne arată primele imagini teaser cu SUV-ul Kodiaq

Skoda a publicat câteva imagini teaser cu viitorul model SUV din gama sa numit Kodiaq. Acesta va avea un portbagaj impresionant de 720 litri, iar publicul îl va putea admira la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie.

Până atunci trebuie să așteptăm data de 1 septembrie când Skoda va prezenta oficial noul model în cadrul unui eveniment special ce va avea loc la Berlin, în Germania. Este data la care Skoda va publica un set de imagini complete precum și specificațiile tehnice ale noului model SUV.

160810 Kodiaq (3)

Din imaginile publicate până acum putem distinge grila radiatorului specifică mărcii, blocuri optice LED cu un design agresiv. În spate, Kodiaq se va remarca prin designul ascuțit al stopurilor. Skoda spune că interiorul noului model va fi unul dintre cele mai încăpătoare din segment, iar o cifră impresionantă este cea a volumului portbagajului anunțată la 720 litri. Kodiaq va oferi șapte locuri, fiind primul model Skoda care va avea această capacitate de transport.

160810 Kodiaq (2)

Noul SUV Kodiaq va oferi și o lungă serie de sisteme de asistență printre care se află Area View (sistem de camere video pentru o vedere 360 grade), Tow Assist (asistență la remorcare), precum și un nou sistem multimedia ce se va putea conecta la internet și va oferii servicii de navigație în timp real.

160810 Kodiaq (4)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)