autovit.ro

Skoda Superb Combi – cel mai mare break din clasa sa

La doar câteva luni după ce Skoda a prezentat noua generație a lui Superb, avem primele informații și poze cu versiunea break. Acesta propune valori de spațiu interior peste orice rival din segment și un portbagaj de aproape 2000 de litri, uriaș pentru această clasă.

 

Noile modele prezentate de Skoda în ultimii ani au ridicat foarte mult ștacheta în ceea ce privește calitatea și performanțele. La fel s-a întâmplat și cu noua generație a lui Superb, care a impresionat prin calitatea interiorului și designul foarte fluid. Acum, cehii merg mai departe și trec de barierele de spațiu interior oferite în mod normal în segmentul mediu. Noul break al lui Superb, denumit Combi, are un ampatament mai mare cu 80 mm decât versiunea sedan, astfel încât lungimea acestuia ajunge la 2841 mm. De aceea, Superb Combi promite un nivel de confort ridicat și valori de spațiu interior peste orice alt rival din clasă. Toate dimensiunile de la interior au crescut semnificativ față de versiunea sedan, chiar dacă aceasta era deja un etalon al clasei. Pasagerii au parte de mai mult spațiu atât la cap, cât și la umeri sau la genunchi.

Skoda afirmă că pe locurile din spate există aproape de două ori mai mult spațiu pentru genunchi decât la cel mai apropiat rival din segment. Foarte interesant este și faptul că, din generația trecută a lui Superb, clienții au optat în proporție de 35% pentru caroseria de break, ceea ce spune multe despre versatilitatea acestei versiuni. Un alt plus al modelului Combi este portbagajul uriaș, de 660 de litri (cu 27 de litri mai mult decât la sedan), care poate fi extins până la 1950 de litri atunci când se rabatează bancheta spate.

 

skoda superb combi 2015Skoda Superb Combi – motorizări

În ceea ce privește motorizările, acestea vor fi similare cu cele de la versiunea sedan, cu puteri de până la 190 CP pentru motorizările diesel și de până la 280 CP pentru cele pe benzină. Opțional va fi disponibilă cutia cu dublu ambreiaj, dar și un sistem de tracțiune integrală, pe motorizările mai puternice.

Skoda Superb Combi va debuta pentru public la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie și fi dispobinilă la achiziție din luna octombrie.

 

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)