autovit.ro

Sofer de raliu? Eu m-am saturat de jurnalistii de 3 parale!!!

Sincer incep sa-mi ies din pepeni. Ma lasa balamalele. Mi se face greata. Ma enerveaza de nu mai pot. Cat de incult sa fii sa tot aberezi pe marginea termenilor de “sofer de raliu”, “raliu de Formula 1“, sa tot faci paralele tembele intre cursele ilegale de tip “liniutza“ si raliuri, sa tot compari diversi soferi inconstienti ce-si descarca pofta de adrenalina direct pe drumurile publice, punand in pericol zeci de nevinovati ce impart aceeasi sosea, si sportivii de performanta care concureaza la bordul unor masini special pregatite pentru competitii pe trasee INCHISE circulatiei publice?
Jurnalisti de 3 parale, ajunsi in spatele tastaturii pentru ca nu stiu sa faca nimic altceva si, culmea, au impresia ca stiu sa-si faca de acum “meseria“, nu au niciun habar despre acest sport, ii folosesc gresit denumirea si se incapataneaza sa-i degradeze pe pilotii de raliu la banalul termen de sofer.
Ceea ce m-a facut sa explodex taman in aceasta dimineata linistita de sambata este aceasta “stire“, din ciclul “Stiri de rahat din Romania contemporana distorsionata de jurnalisti de 3 parale“:
http://www.realitatea.net/un-notar-din-bacau-a-fost-prins-in-timp-ce-circula-cu-202-km-ora_834803.html
Daca lucrurile ar fi stat asa acum 20 de ani, hai ca le-as fi acordat o mica circumstanta atenuanta. In caz de dorinta de documentare ar fi trebuit sa bata drumul pana la o biblioteca sau, cel putin, pana undeva in redactie sa gaseasca un Dex. Insa astazi nici macar asta nu trebuie sa faca! Folositi-l pe Goagal cu incredere! Va actiona ca un “inalbitor“ minune pentru textele voastre!

5 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)