autovit.ro

Spark, un nou serviciu de car-sharing se lansează la București

Spark se alătură serviciilor locale de car-sharing oferite de GetPony și BCR eGo și va avea o flotă formată exclusiv din automobile electrice.

Spark, un nou serviciu de car-sharing ce folosește exclusiv automobile electrice, va fi lansat săptămâna viitoare la București. Serviciul există deja în țări precum Bulgaria și Lituania.

Serviciul va fi furnizat sub brandul Spark de compania nou înființată ”Spark Car Sharing SRL”, parte a grupului internațional „Spark Technologies UAB”, care are sediul în Lituania. Misiunea Spark este aceea de a oferi soluții de transport la prețuri competitive și eco-friendly. Flota Spark va fi formată în majoritate din exemplare Nissan Leaf.

În Bulgaria, flota Spark este formată din modele Nissan Leaf de primă și a doua generație, dar și modele Hyundai Kona electric, Hyundai Ioniq electric și Nissan eNV200 în versiune cargo și pentru pasageri. În Lituania, flota este alcătuită din Volkswagen e-Up, Volkswagen e-Golf, Nissan Leaf, Hyundai Ioniq electric, dar și Tesla Model X.

Oficialii companiei nu au dat încă detalii legate de tarifele serviciului, nici despre mărimea flotei. În celelalte țări unde Spark este prezent, prețurile încep de la 1.5 euro pentru primele 10 minute de închiriere, iar apoi prețul variază între 0.15 și 0.17 euro/minut.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)