autovit.ro

Ştiri şi informaţii utile pentru dealerii auto

Maşinile noi sunt acum mult mai accesibile clienţilor dumneavoastră

Ne face placere să anunţăm că începând cu luna mai dealerii auto care publică în mod constant anunţuri online beneficiază de o vizibilitate mai mare pe Autovit.ro.

Metoda de căutare în site a fost îmbunătăţită astfel încât orice potenţial client va vedea atât autoturismele second hand, cât şi anunţurile cu maşini noi publicate lună de lună de dealerii auto prezenţi pe site.

În acest fel  am dorit să ajutăm dealerii să aibă o mai mare expunere pentru cei peste 1,4 milioane de potenţiali clienţi care vizitează site-ul în fiecare lună.

Pentru mai multe detalii despre cum poţi să vinzi mai mult folosind autovit.ro contactează reprezentantul tău zonal sau cere-ne detalii la reclama@autovit.ro.

Click AICI pentru informaţii despre avantajele pe care le poţi obţine!

Opţiune nouă privind facturarea şi plata

Dealerii auto au acum posibilitatea de a urmari mai atent situatia colaborării cu Autovit.ro date fiind noile modificari aduse contului de utilizator:

În contul dumneavoastră puteţi acum să verificaţi istoricul facturilor şi puteţi să descărcaţi cu uşurinţă facturile in format .pdf pentru efectuarea plăţii.

Pentru a accesa această opţiune vă rugăm să vă logaţi pe site şi să daţi click pe link-ul “Plăţi”.

Click AICI pentru informaţii despre facturi!

Promovaţi-vă pagina de dealer cu informaţii detaliate!

Autovit.ro vă oferă posibilitatea de a vorbi mai mult cu clienţii voştri pentru a încerca să îii convingeţi să îşi cumpere o maşină!

Completaţi câmpul “Informaţii suplimentare” cu date despre firma dvs, despre serviciile şi facilităţile oferite clienţilor sau despre ultima promoţie pe care vreţi să o anunţaţi tuturor.

Click AICI pentru a începe.

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)