autovit.ro

Stiti care sunt cele mai cautate masini pe site-ul Autovit.ro?

In fiecare zi se fac mii de cautari la noi pe site, atat in sectiunea de masini noi cat si in cea de masini second-hand. Pentru asta va multumim voua, fanii Autovit.ro

Topul primelor 6 masini cautate in site-ul Autovit.ro este ocupat de Germania.

1. Volswagen

2. BMW

3. Audi

4. Opel

5. Mercedes-Benz

6. Ford

7. Dacia

8. Skoda

9. Renault

10. Peugeot

Masinile nemtesti nu se dezmint. Sunt rapide, fiabile si dotate cu motoare excelente. Poate pentru ca Germania are experienta cea mai mare in producerea de autoturisme? Inca din 1886, aici lua nastere primul automobil, opera a lui Karl Benz. De atunci si pana astazi, Germania si-a pus amprenta din plin asupra istoriei automobilistice.

Sa luam ca exemplu Volskwagen. Clientii cei mai interesati de aceasta marca se gasesc, in ordine, in orasele: Bucuresti, Pitesti, Brasov, Constanta, Cluj, Ploiesti, Iasi, Craiova, Timisoara si Galati. Referitor la modele, cele mai cautate sunt Golf, Pasat si Polo; dar pentru ploiesteni Jetta este pe locul 3 ca si model de VW cautat in ultima luna.

BMW-ul este la mare cautare in Bucuresti, Pitesti, Craiova, Cluj, Constanta si Timisoara iar ca modele se cauta Seria 3 si in special 320, Seria 5, X5 si X3.

Audi este preferat de bucuresteni, dar urmeaza indeaproape clientii din Constanta, Craiova, Timisoara si Pitesti; iar modelele cele mai ravnite sunt A4, A6, A3 si A8.

Astra, Corsa, Vectra si Insignia sunt principalele modele Opel cautate in Bucuresti, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Cluj si Brasov.

Nici marca nationala nu se lasa mai prejos, Dacia Logan, Solenza, Duster si Pick Up fiind la mare cautare atat in Bucuresti si Pitesti cat si in Cluj, Buzau, Constanta, Ploiesti, Craiova, Iasi, Timisoara si Galati.

 Statisticile prezentate sunt extrase din site-ul www.autovit.ro si valabile pentru perioada 22 aprilie – 21 mai 2012.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)