autovit.ro

Suzuki Vitara primește un facelift începând cu luna septembrie

Suzuki Vitara, unul dintre cele mai iubite SUV-uri din România, va primi o serie de actualizări pentru a-i permite modelului japonez să rămână competitiv într-un segment extrem de disputat. Versiunea cu facelift va fi disponibilă începând cu luna septembrie. Iată toate detaliile.

 

Cu un preț competitiv pe piața românească, cu motoare de cilindree mică eficiente și un pachet de opțiuni oferite bine pus la punct, Vitara a fost una dintre alegerile apreciate de clientul român de SUV-uri din clasa mică. Cu o concurență puternică în segment, Vitara a reușit să obțină rezultate foarte bune.

Niponii umblă la aspectul exterior la care aduc o serie de mici modificări pentru a pune mai bine accentul pe silueta lui Vitara. Astfel, spoilerul față, grila, blocurile optice, luminile de zi și partea din spate sunt elementele care au suferit modificări și care aduc un plus personalității lui Suzuki Vitara.

Evident, optimizările nu au omis interiorul care este acum mai atent finisat și propune un ecran color poziționat în mijlocul intrumentarului de bord, care oferă informații esențiale despre mașină. Sistemul multimedia este și el optimizat, la fel ca și gama de sisteme de asitență care a devenit mai bogată. Aceasta include acum: Dual Sensor Brake Support, Lane Departure Warning and Prevention, Traffic Sign Recognition, Blind Sport Monitor și Cross Traffic Alert.

Gama de motorizări nu se schimbă radical, însă apar ceva noutăți. În primul rând, Vitara va renunța la motorul aspirat de 1,6 litri, iar gama va fi compusă, în momentul lansării, din două propulsoare pe benzină, ambele cu turbo, sub denumirea de BoosterJet. Propulsorul de 1,0 litri va produce 112 CP, iar cel de 1,4 litri va avea o putere maximă de 140 CP. În acest moment nu este confirmată prezența unui motor diesel în gamă.

Evident, sistemul de tracțiune integrală Allgrip va fi disponibil în continuare, acesta fiind unul dintre cele mai capabile din segment. Gama de culori va primi mai multe opțiuni, la fel ca și designul jantelor. Este de așteptat ca prețurile să nu sufere schimbări importante față de versiunea actuală.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)