autovit.ro

TEST DRIVE ASTON MARTIN DBS VOLANTE SUPERLEGGERA 2021 [VIDEO]

Te invităm într-o experiență senzorială pe aripile aerodinamice ale mașinii ASTON MARTIN DBS VOLANTE SUPERLEGGERA – o bijuterie decapotabilă de 725 cai putere

Desprinsă parcă din jocurile pe calculator, această mașină fantastică ajunge în doar 3,4 secunde de la 0 la 100 km și tot accelerează până la viteza maximă de 340 km/oră. Puterea depășește cu mult limitările de circulație și condițiile drumurilor din România, însă asta nu ne oprește să-i invidiem pe prietenii de la eblogAUTO că au avut ocazia să o conducă.

Așa că astăzi admirăm o bijuterie din fibră de carbon ușoară și finisaje de aluminiu la nivelul ușilor, cu un interior căptușit cu piele, complet modernizat. ASTON MARTIN DBS VOLANTE SUPERLEGGERA este proiectată simetric să asigure aerodinamică și performanță.

Cu un design agresiv, dar executat elegant și flexibil, mașina oferă trei module de conducere – GT, Sport și Sport Plus. Și dacă ai fi crezut că mașina nu poate fi mai spectaculosă de atât, află că oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare culoare și decupare, dezvoltate special pentru DBS Superleggera de către echipa de design ASTON MARTIN.

🐎 Putere: 725 cai putere
🏁 Greutate: 1.900 kg
💶 Preț orientativ: 300.000 EURO

Urmărește experiența prietenilor de la eblogAuto.ro în cel mai nou test drive la volanul 💫 COSMOS ORANGE 🟠 ASTON MARTIN DBS VOLANTE SUPERLEGGERA ⏬⏬⏬

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)