autovit.ro

TEST DRIVE Dacia Sandero Stepway CVT 2021 [VIDEO]

Dacia Sandero accelerează ca Bugs Bunny, dar reușește să te ducă în vârful dealurilor din România

Cum se comportă Dacia Sandero cu 4 pasageri și aerul pornit, la drum întins? Prietenii de la eblogAUTO au strâns gașca și au plecat într-o aventură prin destinații pitorești ale României, la bordul unui Sandero Stepway CVT.

Și ce simulare autentică a unei experiențe turistice ar fi fost, dacă nu ar fi testat urcarea la deal, cu încărcare și accelerare? Garda la sol de 20 cm și cutia CVT permisivă urcă cu ușurință dealuri cu pietriș și borduri, ceea ce face acest model unul versatil pentru drumuri zilnice prin oraș și trasee de weekend.

Tot în ceea ce privește utilizarea prin oraș, modelul mai prezintă ca avantaje o direcție ușor de manevrat ce facilitează parcările, consum relativ mic și sistem Android Auto și Apple Car Play wireless. Cât despre drumeții, designul aerodinamic conferă o experiență silențioasă pentru pasageri, perfectă pentru admirat în liniște frumusețea peisajelor.

Accelerarea, însă, este relativ greoaie, iar pornirea ne amintește de accelerația lui Bags Bunny – apeși pedala, simți cum mașina își ia avânt și durează câteva secunde până când prinde viteză. Practic, cutia limitează motorul mic în a avea urgență la accelerație.

💶 Preț de pornire: 12.500 EURO
🐎 Putere: 90 CP
🧳 Spațiu stocare portbagaj: 328 litri

Cauți o mașină versatilă pentru oraș și drumeții? Urmărește ultimul test drive al prietenilor de la eblogAUTO, chiar la volanul unei Dacia Sandero, încercate și încărcate la drum întins și deluros de țară ⏬⏬⏬

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)