autovit.ro

TEST DRIVE HYUNDAI KONA 1.6 T-GDI 7DCT 177 CP HIGHWAY 2018 [VIDEO REVIEW]

Toți producătorii auto care lansează concepte noi țin să precizeze inspirația pe care au avut-o când au „desenat” modelul cu care se laudă: unii se inspiră din natură, alții din industria aeronautică, unii se inspiră din nevoile cumpărătorilor, dar oricum ar fi, mașina trebuie să ia ochii celor ce o văd pentru prima dată.

După ce trece de stadiul de concept, automobilul in cauză ajunge o simplă mașină de pe străzi, urmașă a unui concept cândva plin de mândrie. Puțini producători reușesc să ofere publicului o mașină inmatriculabilă care să frapeze după ce conceptul „rupe gura târgului”.

Totuși, sud coreenii și-au făcut temele și au înțeles că publicul tânăr care reprezintă destinația lui Hyundai Kona vrea să se deplaseze într-un automobil care atrage privirile. Cu un design inspirat din fauna subacvatică, Hyundai Kona reușește să facă exact acest lucru fără nici cea mai mica problemă. Cu siguranță vei fi observat la volanul lui Hyundai Kona, dar habitaclul mașinii s-ar putea să nu impresioneze la fel de mult.

Pentru mai multe detalii, te invităm să vezi clipul de mai jos, realizat de eblogauto.ro:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)