autovit.ro

TEST DRIVE MINI COOPER S 2021 [VIDEO]

Cu o personalitate distractivă și un stil atrăgător, personalizabil, modelul MINI COOPER S te diferențiază în trafic, dar cu un cost pe măsură

Mini Cooper 2022 este un icon în lumea automobilelor, prin stilul îndrăzneț, manevrabilitatea ascuțită și numeroase opțiuni de personalizare. Cumpărătorii pot alege între un motor cu trei cilindri de 134 CP sau un motor cu patru cilindri de 189 CP.

În timp ce modelele de bază oferă un preț mai accesibil, modelele S mai bine echipate intră pe teritoriul mașinilor de lux. Totuși, Cooper este o alegere bună pentru șoferii care apreciază stilul, cât și plăcerea de a conduce.

Din punct de vedere performanță, remarcăm manevrarea – suspensie multilink pe spate și amortizoare adaptive, buton ce activează modul Sport, cutie automata foarte receptivă în 7 trepte și performanța frânelor.

Sistemul de infotainment este rapid și precis, cu o navigație ce ia în calcul traficul, timpul estimat până la destinație și o bandă led foarte estetică, ce acționează situațional – turații, volum.

💶 Preț de pornire: 28.000 EURO
🐎 Putere: 178 CP
⚙️ Motor: 2l pe benzină
⚖️ Greutate 1.200 kg

Merită prețul? Urmărește review-ul complet al prietenilor de la eblogAUTO. ⏬⏬⏬

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)