autovit.ro

Top 5 breakuri disponibile pe Autovit.ro

Chiar dacă breakurile nu mai sunt atât de dorite și au fost înlocuite în preferințele de cumpărare de SUV-uri, ele rămân modele extrem de practice și versatile. Mai jos, am ales 5 modele din fiecare segment, pentru orice buget.

 

  1. Renault Clio IV Grandtour

În segmentul de clasă mică nu sunt mulți constructori care să ofere versiuni break pentru modelele lor, însă Renault se află printre ei. Deși poziționat ca preț în clasa mică, Clio Grandtour are o multitudine de avantaje pentru că poate transporta cinci persoane și bagajele lor, ceea ce este rar pentru aceste dimensiunile exterioare clasice ale segmentului. Cu dieselul de 1,5 litri, Clio este extrem de economic.

Vezi anunțul: Renault Clio Grandtour 1.5 DCi, 2016, 6.700 euro

  1. Volkswagen Golf Alltrack

Cum ar fi să poți îmbina caracteristicile excelente ale unui Golf, cu cele ale unui SUV și cu spațiul oferit de un break? Ei bine, VW oferă versiunea Alltrack pentru Golf care poate face tot ceea ce am enumerat mai sus. Cu dieselul de 1,6 litri și 110 CP, Golf Alltrack este ideal pentru cei care parcurg distanțe lungi, au nevoie de spațiu interior generos și ies ocazional de pe drumurile cu asfalt.

Vezi anunțul: VW Golf Alltrack 1.6 TDI, 2016, 14.400 euro

  1. Opel Insignia Country Tourer

Construită pe aceeași rețetă ca și Golf Alltrack, cu o gardă la sol mai mare, dar într-un segment superior, Opel Insignia Country Tourer este cu adevărat uriaș la interior și poate transporta în confort total cinci pasageri și bagajele lor pentru un concediu prelungit. Dieselul de 2,0 litri este biturbo și produce 195 CP, ceea ce garantează resurse generoase indiferent de încărcare.

Vezi anunțul: Opel Insignia Country Tourer 2.0 CDTI, 2014, 14.863 euro

  1. BMW Seria 3

Deși este poziționat în același segment cu Opel Insignia, BMW Seria 3 Touring este mai mic ca dimensiuni, dar este probabil cel mai plăcut de condus break din punct de vedere al dinamicii și agilității. Exemplarul ales arată superb, este foarte bine echipat, iar cu dieselul de 2,0 litri și 190 CP pachetul este unul echilibrat și din punct de vedere al eficienței.

Vezi anunțul: BMW 320d Touring, 2016, 165.000 km

  1. Audi A6 Avant

În segmentul de clasă mare, Audi are toate atuurile pentru a fi ales ca versiune break. Modelul ales este un exemplar extrem de frumos, bine dotat și are sub capotă un diesel de 2,0 litri foarte eficient. Evident, are tracțiune integrală quattro și cutie automată și oferă un nivel de spațiu interior uriaș. Pentru cei pretențioși – nu lipsește pachetul S Line.

Vezi anunțul: Audi A6 Avant 2.0 TDI, 2018, 29.000 km

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)