autovit.ro

Top 5 – cabriolete pentru fete

Primăvara este aproape, așa că cel mai potrivit top pe care îl puteam face, special pentru 8 martie, este cel al cabrioletelor. În cele ce urmează vă prezentăm cinci opțiuni pentru sezonul însorit al acestui an. Alegerile noastre au ca principal factor elementul eleganță, dar și caracterul care trebuie să fie potrivit pentru doamne și domnișoare.

 

  1. Fiat 500 Cabrio

500 este un simbol care nu are nevoie de nicio prezentare în industria auto. Și dacă vorbim despre versiunea cabriolet, atunci 500 se transformă într-un adevărat magnet pentru sexul frumos. Cu designul său retro, dar adaptat la valorile moderne și cu acoperișul textil elegant integrat în imaginea generală, Fiat 500 Cabrio este una dintre cele mai stilate cabriolete de pe piață. Propulsoarele pornesc de la puterea maximă de 69 CP, dar până la urmă motorul de sub capotă nu mai contează. 500 Cabrio este o adevărată declarație de stil.

536ca44d0a0d028a003f983f76af17c5

  1. Mini Cabrio

Față de 500 Cabrio, Mini Cabriolet adoptă un stil cu un caracter mai apropiat de spiritul teuton, dar plăcera de a te afla la volanul acestui model este greu de cuantificat în cuvinte. Mini are un comportament mai dinamic, mai agil și este potrivit pentru doamnele și domnișoarele care caută un pic mai multă sportivitate la volan, dacă este să comparăm direct cu Fiat 500 Cabrio. Acoperișul este tot din material textil și se pliază rapid printr-o comandă electrică.

mini-2-001

  1. Opel Cascada

La prezentare lui Cascada, Opel a surprins prin poziționarea cabrioletului său în competiție directă cu rivalii premium. Astfel, Cascada are parte de finisări foarte bune, materiale de calitate și un acoperiș textil construit dintr-un schelet ușor și materiale fonoabsorbante și termice de natură premium. Asta înseamnă că poate fi utilizat chiar și în anotimpul rece. În plus, arată foarte elegant și oferă patru locuri la interior.

2013-opel-cascada-01

  1. Mercedes-Benz SLC

Cu adevărat un model pemium, SLC este continuatorul modelului SLK. Compact, ușor de condus și cu o imagine care nu te poate lăsa indiferent, SLC este un roadster adevărat, cu capotă lungă și două locuri poziționate spre partea din spate. Gama de motorizări este compusă din propulsoare puternice, iar prețurile de achiziție pentru un model nou trec de 40.000 de euro pentru versiunea de bază.

15c1193_005_1

  1. Audi TT

TT Roadster este cel mai avansat tehnologic model din toate de mai sus, dacă vorbim de cea mai nouă generație aflată la vânzare. Cu un design sportiv, TT Roadster este propulsat doar de motorizări puternice, astfel încât este recomandat doamnelor și domnișoarelor care au ceva experiență la volan și caută mai mult spirit sportiv. Prețurile pentru un exemplar nou? Peste 40.000 de euro pentru modelul de bază.

2015-audi-tt-and-tts-roadster-revealed-convertible-in-10-seconds-photo-gallery_11

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)