autovit.ro

Top 5 mașini de oraș pentru femei

O mașină pentru oraș trebuie să fie agilă și economică, dar dacă este destinată doamnelor sau domnișoarelor atunci trebuie să aibă o doză puternică de caracter și ceva special. Iată 5 modele pe care le propunem și despre care credem că se încadrează în acest tipar.

 

  1. smart fortwo

Indiferent de generația pe care o alegi, că ai în vedere o mașină rulată sau una nouă, smart este una dintre cele mai bune soluții pentru traficul urban. Este o mașină mică, se parchează facil, te poți strecura cu ea prin trafic și oferă o vizibilitate excelentă de jur-împrejur. Modelele smart din generațiile mai vechi sunt dotate cu o cutie robotizată, care schimbă singură treptele, deci ideală pentru oraș. În plus, motoarele de cilindree mică sunt eficiente. Peste toate acestea, smart are acel caracter special, de mașină premium și nu poate trece neobservată în nicio ipostază. Așadar, o mașină perfectă pentru mobilitate urbană a doamnelor și domnișoarelor. Mai jos avem un exemplar foarte frumos și bine întreținut, care merită toată atenția.

Vezi anunțul: smart fortwo, 2013, 5.990 euro

  1. Volkswagen Beetle

Prima generația modernă a clasicei broscuțe, apărută în 1997 a fost parcă special stilizată pentru domnișoare, iar suportul de flori de la interior spune foarte multe în acest sens. Beetle adoptă un design exterior sofisticat și face o puternică legătură cu istoria originalului Beetle. Modelul nou, lansat în 2010 are un design ușor mai bărbătesc, dar totuși pare la fel de potrivit pentru doamne și domnișoare. Și să nu uităm – vine și în versiunea cabriolet. Modelul din anunț este un exemplat foarte bine întreținut, cu un rulaj mic și bine dotat. Merită o privire.

Vezi anunțul: VW Beetle 1.2 TSI, 2017, 12.000 euro

  1. Audi A1

Modelul de clasă mică al celor de la Audi este la prima generație și are dimensiuni de sub 4 metri, ceea ce îl face perfect pentru oraș. La fel ca orice alt model al mărcii, A1 impresionează prin calitatea pe care o arată la interior, cu finisări excelente pentru această clasă, mai ales dacă se optează pentru echipările de top. În plus, micul A1 poate fi configurat într-o multitudine de combinații și permite echiparea cu un sistem audio extrem de performant, care vă poate face orele la volan mult mai plăcute. Modelul ales de noi are un motor turbo de 1,2 litri, perfect pentru traficul din oraș și un rulaj relativ mic.

Vezi anunțul: Audi A1 1.2 TFSI, 2012, 8.800 euro

  1. Opel Adam

Opel a simțit că segmentul mașinilor de clasă mini și accente de lifestyle poate fi o carte câștigătoare. Adam este nou venit în acest segment, dar aduce foarte mult caracter original, un design plăcut și multe echipamente specifice claselor de mari. Este agil, ușor de condus în trafic și are dimensiuni reduse. Denumirile culorilor pentru caroserie nu te pot lăsa indiferent. Sună atât de bine și original: „Pump up the blue”, „Purple fiction”, „Red `n` Roll”, „Pink Kong”, „I`ll be black”, „Papa don`t peach”. Adam nu poate să lipsească de pe lista scurtă ca mașină pentru femei. În anunțul selectat găsim un Adam cu motor pe benzină, de 1,2 litri și 74 CP, într-o combinație de culori la interior și exterior care îl face special.

Vezi anunțul: Opel Adam 1.2, 2014, 6500 euro

  1. Alfa Romeo MiTo

Cu dimensiuni specifice pentru clasa mică, Alfa Romeo MiTo impune în mod clar statutul premium și este una dintre cele mai simpatice mașini care circulă pe străzi. În plus, nu este atât de comună, ceea ce o face și mai specială. Designul cu farurile bulbucate și grila elegant conturată o fac agreabilă în orice ipostază. Până la urmă, italienii au știu mereu să deseneze mașini frumoase. În anunț găsim un model special, cu motorul de 1,4 litri și 155 CP.

Vezi anunțul: Alfa Romeo MiTo 1.4 TB, 2011, 6500 euro

4 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)