autovit.ro

Top cinci breakuri compacte de familie la prețuri avantajoase

Familia se mărește și ai nevoie de un automobil mai practic? Deși în lumea auto acum este la modă SUV-ul de diverse dimensiuni, pentru o mașină de familie care să nu îți dea bugetul peste cap un break compact este uneori cea mai bună soluție.

Dacă ai nevoie de spațiu pentru scaunul de copil, carucior și pamperși și biberoane, atunci un break de clasă compactă este probabil automobilul de care ai nevoie. Breakul este poate cea mai practică caroserie, dar de multe ori este dat la o parte pe nedrept.

Iată cinci modele de breakuri compacte care nu îți vor da bugetul peste cap:

1. Ford Focus Turnier Mk3

Modelul compact de la Ford este unul dintre cele mai apreciate modele din segment. A treia generație nu face excepție, având una dintre cele mai bune ținute de drum din segment. Este o mașină plăcută la drum lung, cu o suspensie bine reglată pentru drumuri denivelate, dar care poate oferi satisfacție celui de la volan și pe drumuri virajate. Versiunea break aduce un plus de spațiu, iar dacă alege și economicul motor 1.6 diesel de 115 CP, avem un pachet foarte atrăgător. Un Ford Focus Turnier pre-facelift poate fi achiziționat pentru suma de 7.000-7.500 euro

Vezi anunțul: Ford Focus Turnier, 2013, 7650 euro

2. Opel Astra Caravan

Rivalul direct al modelului Focus este Opel Astra Caravan, iar generația J a modelului compact german a fost și este extrem de populară la noi în țară. Prețurile sunt chiar mai mici față de Focus. Un diesel de 1.7 litri și 110 CP este o alegere bună în ceea ce privește economia de carburant. Pentru mai multă putere se poate alege motorul 1.6 CDTI de 136 CP. Prețurile variază între 5.000 și 7.000 euro.

Vezi anunțul: Opel Astra Caravan J, 2015, 6.500 euro

3. Renault Megane Estate

Generația anterioară a modelului Renault Megane are unul dintre cele mai elegante linii pentru un break, iar spațiul interior este mai mult decât suficient pentru o familie completă. Megane are avantajul unui motor extrem de fiabil, deja celebrul 1.5 dCi de 110 CP, cunoscut și din gama modelelor Dacia. Un model mai bine dotat poate veni cu sistem de navigație și sistem audio Bose. Prețurile variază între 5.500 și 7.000 euro.

Vezi anunțul: Renault Megane Estate III, 2013, 5.990 euro

4. Dacia Logan MCV

Varianta de buget pentru un break de familie este versiunea MCV a modelului Dacia Logan. Față de prima generație care putea fi comandată și în versiune cu șapte locuri, Logan-ul MCV actual este un break clasic cu cinci locuri și un portbagaj imens. Pentru cei care au drumuri lungi de făcut cea mai avantajoasă versiune este cea cu motor diesel de 1.5 litri și 90 CP. Iar pentru un look atrăgător, putem alege versiunea Logan MCV Stepway.

Vezi anunțul: Dacia Logan MCV Stepway, 2015, 5.990 euro

5. Hyundai i30 SW

Pentru o mașină de familie elegantă, putem lua în calcul și versiunea SW a modelului Hyundai i30, generația a doua. Deși sunt ceva mai rare, iar portbagajul nu este cel mai mare din clară, sunt mașini fiabile și în general foarte bine echipate. Dotat cu motorul 1.6 diesel de 110 CP, modelul coreean este o alternativă atrăgătoare și economică.

Vezi anunțul: Hyundai i30 SW, 2014, 8.160 euro

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)