autovit.ro

Tu respecți regulile de circulație? Autovit.ro te cheamă la test!

Zilnic, numeroși șoferi fie depășesc pe linia de tramvai coloana de mașini care așteaptă la stop, fie trec pe culoarea roșie a semaforului sau chiar se strecoară printre pietoni, neacordând prioritatea legală pe trecerile marcate corespunzător. Pare că nici nu își mai amintesc regulile de circulație.

Autovit.ro te provoacă să dovedești că tu știi Codul Rutier!

Intră pe pagina de Facebook a Autovit.ro, deschide aplicația “Respectă regulile” și intră în concurs. Poți câștiga un iPhone 5C și un car kit auto Bluetooth Parrot cu care să vorbești legal la telefon atunci când ești la volan.

Prin această campanie, Autovit.ro își propune să atragă atenția șoferilor ce nu țin cont de regulile de circulație și de riscurile posibile. Și da, nu este imposibil să circulăm regulamentar și în orașele mai aglomerate.

Campania se derulează în perioada 2-16 iulie. Șoferii participanți la campanie trebuie să completeze chestionarele din aplicația “Respectă regulile” de pe pagina de Facebook Autovit.ro. Cei care răspund corect la toate întrebările din test vor fi înscriși automat în cursa pentru marele premiu.

Deschide aplicația Facebook Autovit.ro, completează chestionarul după care spune-le și prietenilor tăi dacă ai trecut testul apăsând butonul Share.

 

Regulamentul extins al campaniei: AICI

Participa si tu facand click AICI

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)