autovit.ro

Varsta cumparatorului si modelul masinii sunt necunoscute ale aceleiasi ecuatii?

Acum cativa ani, la prezentarea mondiala a noului Porsche 911, am fost anuntati ca varsta medie a clientului tip pentru astfel de masina este de, 54 de ani. Eu l-am avut pe al meu la 37, dar asta o fi doar exceptia menita sa intareasca regula… ­čśë
In 2006 am facut un concediu in Franta la bordul unui surprinzator de placut Renault Vel Satis, insa nu am putut sa nu observ ca, de fiecare data cand intersectam o astfel de masina, soferul de la volan era la limita dintre varsta a doua si a treia.
La polul opus, am cunoscut un baiat care la implinirea varstei de 18 sau 20 de ani, a primit cadou un Bentley Continental GT, masina care prin definitie “cere” o anumita prestanta din partea posesorului.
Decurand mi-am cumparat o masina extraordinara, un BMW 530d e39. Dupa cum va amintiti, spuneam ca masina a avut un singur proprietar, are 78 mii km, este full options, deci nu am de ce sa ma plang. Cu toate acestea, simt ca o sa ne despartim relativ curand, pentru ca, la bordul ei ma simt…batran!
Probabil ca un 330d coupe de un an-doi mi s-ar potrivi ca o manusa.
Dar, pana atunci, ce parere aveti, este o relatie stransa intre varsta potentialului cumparator de masina si modelul pe care se decide sa-l cumpere?
Vi se pare la fel de ridicol un tanar puber cu un Rolls Phantom ca si o venerabila doamna de varsta a treia la volanul unul KTM X-bow???

Ce masina pentru ce varsta, asta e intrebarea!

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)