autovit.ro

Vindeti mai multe masini cu un cont de dealer auto!

1. Anuntul dumneavoastra este mai usor de gasit!

Promovati-va anunturile cu unul din mijloacele puse la dispozitie de noi si sansele de a vine orice masina cresc considerabil. Site-ul Autovit.ro va ofera mai multe servicii de promovare a anuntului, pentru ca dumneavoastra sa vindeti mai repede o masina.

Acestea sunt:

Evidentierea cu alta culoare

Intreg anuntul dumneavoastra va fi evidentiat cu Galben in rezultatele cautarii. Aceasta promovare este valabila 15 zile si, din experienta va spunem ca aveti sanse mult mai mari sa va vindeti masina.

Pozitionarea anuntului la inceputul listei

De fiecare data cand anuntul dumneavoastra indeplineste criteriile de cautare (de exemplu, vindeti un Logan si cumparatorul cauta tot un Logan), va fi afisat la inceputul listei in sectiunea “Anunturi Promovate”. Aceasta promovare este valabila tot pentru 15 zile.

Adaugati anuntul in “Anunturile Zilei”

Cumparati serviciul “Anunturile zilei” si  timp de 72 de ore, masina dumneavoastra va fi afisata intr-una din cele mai vizitate sectiuni de pe site – Anunturile Zilei.

Pe prima pagina sunt mereu afisate prin rotatie 5 anunturi promovate la Anunturile zilei. Frecventa rotatiei este de 15 minute.
Anunturile Zilei vor aparea automat si la Bannerul Zilei, care apare in partea de sus a site-ului, pe toate paginile acestuia prin rotatie cu celelalte bannere de pe site, dar nu mai putin de 20 000 000 de ori pe luna.

NOTA:

  • Anunturile trebuie sa contina minim o fotografie pentru a fi promovate in Anunturile zilei.
  • Numarul de afisari pe prima pagina pentru anuntul dumneavoastra, depinde de numarul total de anunturi prezente in aceasta categorie.
  • Unul din anunturile de la aceasta categorie va fi ales in mod aleatoriu si promovat la “Oferta Zilei”.

Promovare pe site-uri partenere

In prezent, avem parteneriate cu mai multe forumuri de marca si daca vindeti una din marcile BMW, VW, Audi, Seat, Skoda, aveti posibilitatea de a va promova anuntul si pe aceste forumuri, marindu-va astfel sansele de a vinde o masina ( fiecare astfel de promovare costa 2 euro + TVA ).

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati: http://www.autovit.ro/index.php?sect=help&item_id=1_9 .

Selectati anuntul pe care doriti sa il promovati si accesati: Promoveaza anunt, dupa care puteti selecta ce tip de promovare doreriti sa folositi, pentru respectivul anunt.

2. Contactati-ne!

Pentru orice problema pe care o intampinati in procesul de inregistrare, autentificare, postare anunt, modificare date de contact sau modificare date firma va rugam sa ne contactati telefonic, de luni pana vineri intre orele 09.00 – 18.00 la Suport tehnic: 031 405 53 33.

Acest numar este afisat atat pe Home Page cat si in contul dumneavoastra de dealer.

3. Vreti sa va promovati afacerea?

Daca vreti sa va promovati afacerea pe site autovit.ro, va rugam sa ne transmiteti cateva detalii prin e-mail la reclama@autovit.ro si noi va vom trimite o oferta de pret personalizata.

Site-ul autovit.ro a avut in luna ianuarie, conform Sati:

– 115.789.179 de afisari lunar;
– 5.476.997 de vizite lunar;
– 1.375.206 de vizitatori unici lunar.

 Echipa Autovit va ureaza spor la vanzari!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)