autovit.ro

Volkswagen Crafter – primele imagini cu noua generație a modelului utilitar german

Volkswagen Crafter, modelul utilitar propus de constructorul german, are o nouă generație. Volkswagen a publicat primele informații și imagini cu noul model din gama sa comercială.

Noua generație a modelului Volkswagen Crafter se prezintă cu un no look inspirat din linia de design curentă a mărcii germane. Aspectul părții frontale este inspirant din imaginea modelelor din gama curentă. În plus, noul Crafter poate fi personalizat după nevoile fiecărui client.

Există trei versiuni pentru lungimea caroseriei și trei versiuni pentru înălțimea plafonului. Noul Crafter poate fi comandat cu tracțiune față sau cu tracțiune integrală 4Motion. Drept motorizare, noul VW Crafter folosește o nouă unitate turbodiesel de 2.0 litri ce poate furniza patru versiuni diferite de putere: 102, 122, 140 și 177 CP. Transmisia este asigurată de o cutie de viteză manuală cu șase trepte sau o cutie de viteze automată. Noul motor satisface norma de poluare Euro 6.

CrafterCockpit20160727_DBF

La fel ca un automobil, noul Crafter vine echipat cu cele mai noi sisteme de siguranță. Există ESP cu funcție de stabilizare a remorcii, cruise control adaptiv, sistem de frânare post-coliziune, sistem de asistență la vânt lateral (opțional), cameră video pentru mersul cu spatele, faruri LED, etc.

Crafter_Heck20160727

Noul Volkswagen Crafter este asamblat într-o uzină complet nouă din Wrzesnia, Polonia. Este a doua uzină Volkswgen din Polonia după cea de la Poznan – Antoninek. La noua uzină VW vor lucra peste 3.000 de angajați atunci când unitatea va funcționa la capacitatea sa maximă.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)